ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
- 19%

ENGWE S6

(6 arviota)

649

(-19%)
Tuote on luokiteltu #9 luokkaan Sähköpyörät

S6 paras 10 inches Offroad Scooter by Engwe®. Tehosta päivittäistä työmatkaasi Engwe S6-sähköskootteri, joka tarjoaa jännittävän ajon, älykkäitä ominaisuuksia ja modernia estetiikkaa, joka on rohkea.

Kategoria:

Hyväksy kaupunkiliikenteen tulevaisuus Engwe S6 sähköskootteri🏆

Löydä täydellinen kaupunkityökumppani ja koe henkilökohtaisen liikkuvuuden tulevaisuus Engwe S26 sähköskootteri!

Tämä tehokas skootteri on suunniteltu tehokkuutta ja tyyliä etsiville kaupunkityöläisille, ja siinä on pitkäkestoinen akku, tehokas moottori ja tyylikäs, katseenvangitsija muotoilu. Varustettu 10-inch puhkaisunkestävät renkaat, se liukuu vaivattomasti missä tahansa maastossa. Hyödynnä S6:n mukavuus, ympäristöystävällisyys ja vapaus ja mullista päivittäin työmatkasi. Nosta kyytiäsi tänään!

engwe-s6-ekopotkuri istuimella_optimoitu engwe-s6-edullinen-10-inches-electric-scooter_optimized engwe-s6-offroad-scooter_optimized engwe-s6-offroad-escooter_optimized

Engwe S6 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Tehokas 48V 500W harjaton moottori jatkuvaan ja vahvaan kiihtyvyyteen ja korkeaan loppunopeuteen 25 KM/H.
 • Suurikapasiteettinen 15.6 Ah akku mahdollistaa pitkiä, jopa 60 km:n etäisyyksiä yhdellä latauksella.
 • 10-inch off-road renkaat mukavaan ja tasaiseen ajoon erilaisissa maastoissa.
 • Monipuolinen jousitusjärjestelmä etuiskunvaimentimella ja takaliikkeenvaimentimella mukavuuden lisäämiseksi.
 • Yksivaiheinen taitettava muotoilu helppoon kuljetukseen ja varastointiin.
 • Etuvalo ja takavalo parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta.
 • Jarruvalo joka aktivoituu jarrutettaessa ja parantaa yleistä turvallisuutta.
 • Sivuheijastimet parantaa näkyvyyttä sivuilta ja parantaa turvallisuutta heikossa valaistuksessa.
 • IPX4 vedenkestävyys luokitus, joka mahdollistaa ajamisen sateisissa ja märissä olosuhteissa.
 • Älykäs näyttö tarjoaa reaaliaikaista tietoa nopeudesta, sähkömäärästä, ajokilometreistä ja muusta.
 • Värikkäät valaisevat valot sivukannilla lisäämällä tyyliä ja näkyvyyttä yöajoon.

engwe-s6-sähköskootteri-10-inch-off-road-rengas-(500w)---eu-varasto_optimoitu

9.4 inches Leveä pedaali

Lisää ajomukavuuttasi Engwe S6 sähköskootterin ainutlaatuinen 9.4 inches levennetty poljin. EngineTämä erityisesti suunniteltu ominaisuus tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja tilavan alustan jaloillesi, mikä takaa mukavan ja nautinnollisen ajon joka kerta.

10-inch Maastorenkaat

Ota vastaan ​​mikä tahansa haaste Engwe S6 sähköskootteri ja sen huippuluokan 10-inch tubeless renkaat. Nämä renkaat on suunniteltu maksimaaliseen puhkaisunkestävyyteen ja parempaan kestävyyteen, ja ne tarjoavat erinomaisen pidon, mikä tekee jokaisesta ajosta helppoa. Päästä seikkailuhenkesi valloilleen ja nauti vaivattoman off-road-tutkimuksen vapaudesta S26:lla.

engwe-s6-sähköskootteri--700w-15_optimized.6ah

Monipuolinen jousitusjärjestelmä

Etuiskunvaimentimella ja takaliikkeenvaimentimella varustettu tämä huolellisesti suunniteltu skootteri takaa sujuvan ja mukavan matkan myös epätasaisessa maastossa. Koe saumattoman ajon ilo ja nauti äärimmäisestä mukavuudesta Engwe S6.

48V 15.6Ah suurikapasiteettinen akku

Engwe S6 sähköskootteri, joka on varustettu kestävällä 48 V 15.6 Ah:n suuren kapasiteetin akulla. Vaikuttavalla 60 km:n latauksella voit tutkia kauemmas ja tehdä enemmän. Koe pitkien matkojen jännitys ja avaa rajattomien mahdollisuuksien maailma S6:lla.

engwe-s6-sähköskootteri-10-inch-maastorengas-500w-(huippu-700w)-harjaton-moottori--48v-15.6

Sytytä etuvalo

Kirkas etuvalo säteilee voimakkaan valon, mikä takaa selkeän näkyvyyden ja turvallisen ajon erityisesti hämärässä valaistussa tai yöaikaan.

500W tehokas moottori

Paranna ajokokemustasi käyttämällä Engwe S6-sähköskootteri, jossa on mahtava 500 watin napamoottori ja vaikuttava 700 watin huipputeho. Tehokas 48 V:n harjaton moottori takaa jatkuvan ja vahvan kiihtyvyyden, jolloin voit valloittaa kaltevia paikkoja helposti ja kiihdyttää kaduilla nopeudella 18-45 km/h (normaali taso 25 km/h). Merkittävällä tuella Gradeability 15 astetta, Engwe S6 antaa sinulle mahdollisuuden ajaa vaivattomasti mäkisessä maastossa ja nauttia jännittävästä kyydistä tinkimättä.

engwe-s6-500w-10-inch-maastorengas-sähkö-skootteri-15_optimoitu.6ah-akkuIntuitiivinen LCD-näyttö

- Engwe S6 asettaa uuden standardin kaupunkiliikenteelle edistyneellä LCD-näytöllään. Koe, että tärkeät ajotiedot, kuten nopeus, matka ja akun lataustaso, ovat helposti saatavilla yhdestä paikasta. The Engwe S6:n LCD-näyttö varmistaa, että pysyt yhteydessä ja ajan tasalla koko matkan ajan, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä ja nauttia yhdistettynä ajokokemuksesta kuin koskaan ennen.

Yksivaiheinen taitettava muotoilu

Paranna työmatkakokemustasi käyttämällä Engwe S6 sähköskootteri ja sen käyttäjäystävällinen yksivaiheinen taitettava muotoilu. Nopealla ja saumattomalla taittomekanismilla tämä skootteri voidaan taittaa vaivattomasti hetkessä, mikä mahdollistaa helpon säilytyksen ja kuljetuksen tavaratilassa tai julkisessa liikenteessä.

engwe-s6-mobility-skootteri-ainutlaatuisella-taitettavalla_optimoidulla

Kirkkaat LED takavalot

Erotu joukosta Engwe P26:n katseenvangitsija LED-valot edessä ja takana. Ne eivät vain paranna pyörän estetiikkaa, vaan tarjoavat myös olennaisen näkyvyyden yöajeluissa. Oletpa sitten työmatkalla kaupungissa tai tutkimassa kaupunkimaisemia, Engwe S6:n LED-valot varmistavat, että muut tielläliikkujat näkevät sinut ja asettavat turvallisuutesi etusijalle tyylistä tinkimättä.

Kolmen nopeuden tasovaihtoehdot

Vapauta nopeudentarpeesi Engwe S6 sähköskootteri ja sen monipuoliset kolmivaihteiset tasoasetukset. Risteile eco-tilassa Eco Levelin avulla saavuttaen 11.1 MPH / 15 km/h nopeuden energiaa säästäen. Vaihda normaalille tasolle saadaksesi tasapainoisen ajon nopeudella 18.6 MPH / 25 km/h. Niille, jotka kaipaavat äärimmäistä kiirettä, kytke Sports Level, joka ajaa sinut innostavaan nopeuteen 27.9 MPH / 45 km/h.

engwe-s6--pitkän kantaman-sähköinen-skootteri-budjetilla_optimoitu

Älykäs jarruvalo

Aja lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa, kiitos Engwe S6-sähköskootterin reagoiva jarruvaloominaisuus. Kun painat jarruja, integroitu jarruvalo syttyy ja ilmoittaa tehokkaasti autoilijoille ja jalankulkijoille, että olet hidastamassa tai pysäköimässä. Tämä ennakoiva turvatoimenpide parantaa yleistä tietietoisuutta ja varmistaa turvallisen ajokokemuksen Engwe S6.

3 ajotilaa ja 5 nopeustasoa

Koe lopullinen hallinta ja räätälöinti Engwe S6 E-Biken monipuoliset ajovaihtoehdot. Etsitpä sitten jännittävää sähkötilaa, tasapainoista aputilaa tai perinteistä manuaalista tilaa, Engwe P26 on suojannut sinut. Paranna ajokokemustasi entisestään valitsemalla viidestä eri nopeustasosta 5-10 km/h, jolloin voit mukautua vaivattomasti erilaisiin maastoihin ja haluttuihin nopeuksiin.

engwe-s6--värikäs-valaiseva-valo_optimoituVärikkäät valot

Sytytä yömatkasi Engwe S6 sähköskootterin kiehtovat värikkäät valaisevat valot. Molemmilla sivukannilla olevat vilkkuvat valonauhat lisäävät dynaamisen ja visuaalisesti upean elementin iltaseikkailuihisi. Ole huomion keskipiste ajaessasi tyylillä ja tyylillä, jättäen jälkeensi eloisia valoja. Koe kyyti, joka ei vain erotu joukosta, vaan myös valaisee yötä Engwe S6:n kiehtovat valaisevat valot.

IPX4-vedenkestävyys

Nauti vapaudesta ajaa kaikissa sääolosuhteissa Engwe S6-sähköskootterin vaikuttava IPX4-vesitiiviysluokitus. Tämä ominaisuus varmistaa, että voit matkustaa vapaasti sadepäivinä tai kohdata märät tieolosuhteet vaarantamatta skootterin suorituskykyä. Hyödynnä säänkestävän skootterin mukavuutta, jonka avulla voit valloittaa päivittäisen työmatkasi helposti, sateessa tai paistossa. Pysy luottavaisena ja pysäyttämättömänä Engwe S6:n poikkeuksellinen vedenkestävyys.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe S6-paketti sisältää

 1. S6 e-skootteri
 2. Laturi
 3. Asennustyökalut
 4. Ohjekirja

Engwe S6 Ehdot ja käytännöt

engwe-s6-scooter_optimized

9.5Asiantuntijapisteet
S6 paras 10 inches Offroad Scooter by Engwe®. Tehosta päivittäistä työmatkaasi Engwe S6-sähköskootteri, joka tarjoaa jännittävän ajon, älykkäitä ominaisuuksia ja modernia estetiikkaa, joka on rohkea.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE S6

Akun kapasiteetti (Ah)

48V 15.6Ah

Suurin nopeus (KM/H)

45

Jarrutusjärjestelmä

Mekaaninen jarru

Paino (KG)

25

Renkaan koko (inch)

10 × 2.75

Engwe Väri
Shimano Gears

/

Latausaika (tuntia)

6-8

Sähköisen tilan kantama (KM)

50 - 60

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

/

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

/

Mitat (cm)

110x25x110

Koko taitettuna (cm)

110x25x55

Satulan korkeus (cm)

77-86

Ohjaustangon korkeus (cm)

98-110

Suurin kuorma (KG)

120

Sopiva korkeus (cm)

150-200

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

Tehokas liikeiskunvaimennin

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IPX4

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

3 arvioita ENGWE S6

5.0 ulos 5
3
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu
Näytä kaikki useimmat Hyödyllisiä Korkein Arvostelu Alin Rating
 1. Carlos de Oliveira -

  Trés bonne trotinete=Paras, domage que la 3º Vitesse ne passe pas et je suis limité á 21km-h

  - HAITTOJA: 3º vitesse ne passe pas ?
  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Bonjour Carlos,

   Merci pour votre avis! Nous apprécions votre osallistuminen et nous excusons pour tout inconvénient. Veuillez contacter notre équipe d'assistance à tuki@engwe. Net afin que nous puissions vous aider davantage.

   Cordialement,
   Apu Engwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 2. Němec Jaroslav -

  koupil jsem k vanocum a jsem velmi spokojen

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Dobrý den,
   Němče, děkujeme vám za sdílení vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jsme věděli, že to udělalo vaši vánoční událost ještě lepší. S pozdravem.

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 3. Cleiton Pinheiro Vaz -

  GOSTARIA DE SABRE SE CONSIGO COMPRAR APENAS O PNEU ?
  O MEU PNEU TRASEIRO FUROU E NÃO CONSIGO ENCONTRAR EM MINHA CIDADE

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Olá Cleiton,

   Obrigado por compartilhar seus Commentários. Lamento que no momento não estejamos vendendo pneus sobressalentes. Suosittelemme Amazonin vahvistusta tai paikallista mercadoa.

   Por favor, deixe-me sabre se você tem alguma dúvida!

   mikrofoni

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä

  Lisää arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  649

  Musta

  Tilauksen kokonaismäärä:
  Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 134
  Lisää vertailuun
  virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
  ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
  Verrata
  0
  Ostoskärry