- 14%

ENGWE P275 kohti

Anna

Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.899 €.

(-14%)
Tuote on luokiteltu #4 luokkaan Sähköpyörät

Avaa työmatkailun tulevaisuus Engwe P275 Pro. Kun voima kohtaa eleganssin, tämä sähköpyörä yhdistää saumattomasti edistyneen teknologian, vankan moottorin ja modernin muotoilun, mikä takaa vertaansa vailla olevan kaupunkiajokokemuksen.

Kategoria: Tag:

Engwe P275 Pro sähköpyörä: Smooth City Rides

Määrittele työmatkasi uudelleen tehokkaalla moottorilla, älykkäillä ominaisuuksilla ja tyylikkäällä muotoilulla.

Tehosta kaupunkimatkaasi käyttämällä Engwe P275 Pro – täydellinen sekoitus tehoa, innovaatiota ja tyyliä. Tämä sähköpyörä tarjoaa dynaamisen ja tehokkaan ajon kaupungin kaduilla, mikä tekee jokaisesta matkasta saumattoman ja nautinnollisen. Löydä uudelleen työmatkan ilo Engwe P275 Pron moderni muotoilu ja edistyneet ominaisuudet.

City Shift Explorer Engwe P275 kohti Electric Tranquil Trek Engwe P275 kohti Glide Hero Engwe P275 kohti Urban Guardian Engwe P275 kohti

Engwe P275 Pro Pääominaisuudet ja edut

 • Bafang 250W keskivetomoottori: Takaa intuitiivisen, hikittömän ajon tehokkaalla 250 W:n moottorilla ja 65 Nm:n vääntömomentilla.
 • Samsung 19.2 Ah suurikapasiteettinen akku: Tukee jopa 260 km:n kantamaa suuren kapasiteetin 19.2 Ah Samsungin akulla.
 • Bafang® TFT DP C244 -näyttö: 5 poljintasoa, USB-portti, elävä käyttöliittymä.
 • Bafang 3-nopeuksinen automaattivaihteisto: Saumattomat vaihdot automaattisilla poljinnopeuteen perustuvilla vaihteistoilla.
 • Tektro hydrauliset levyjarrut: Huoleton, reagoiva pysäytys kaikissa olosuhteissa Tektro hydraulisilla levyjarruilla.
 • Gatesin hiilivetohihna: Rauhallinen matka hiljaisella, ruostumattomalla ja huoltovapaalla Gates Carbon Drive -hihnalla.
 • Puhkeamattomat ja heijastavat vanteet: Vaivatonta liukumista epätasaisilla teillä puhkaisemattomilla, heijastavilla vannerenkailla.
 • Selle Royal Satdle & Air satulatolppa: Mukautuvat, mukavat ajelut Selle Royal -satulalla ja säädettävällä ilmapenkillä.
 • Integroidut etu- ja takavalot: Selkeä näkyvyys ja mukautuvat ajoskenaariot saumattomasti integroiduilla valoilla.
 • Tukeva takateline: Tehostaa päivittäistä kuljetusta tukevalla telineellä ja varmistaa välttämättömät tavarat huolettomaan ajoon.

Volttinopeus Engwe P275 Pro - Dynamic 250W Bafang Torque E-Bike

Bafang 250W keskivetomoottori

- Engwe P275 Pro, joka on varustettu Bafang Torque Sensor Mid-drive -moottorilla, muuttaa työmatkasi. Erityisesti voimakas 250 W:n moottori 65 Nm:n vääntömomentilla synkronoituu intuitiivisesti polkimisesi kanssa ja tarjoaa luonnollisen, hikittömän ajon. Lisäksi vaihda helposti aputilojen välillä energisoivaa harjoittelua tai tuulista ylämäkeä varten, mikä tekee rinteistä ja liikenteestä helppoa.

Samsung 19.2 Ah suurikapasiteettinen akku

Koe pitkiä ajoja Engwe P275 Pro, jossa on suurikapasiteettinen 19.2 Ah Samsung-akku. Tämän suuren kapasiteetin akun edut tulevat myös ilmeisiksi, koska se ei vain tue jopa 260 kilometriä (161 mailia) Eco-pedaaliavustustilassa, vaan myös varmistaa luotettavan ja kestävän virtalähteen.

Urban Horizon sähköpyörä Engwe P275 Pro - Adventure Seeker Electric Commuter_Bafang -näyttöBafang®-näyttö UPS-portilla

Nosta kyytiäsi Bafang® TFT DP C244:n avulla Engwe P275 Pro, joka tarjoaa vaivattoman ja muokattavan käyttöliittymän. Lisäksi pyöräilijät voivat helposti hienosäätää sähköpyöränsä suorituskykyä käyttämällä intuitiivisia kosketusohjaimia ja säätämällä viidestä poljinavustustasosta eri maastoihin sopivaksi. Varsinkin näytössä on kätevä 5 V USB-latausportti laitteiden kätevää lataamista varten, mikä tekee siitä välttämättömän kumppanin seikkailuissa.

Bafang 3-nopeuksinen automaattivaihteisto

Nosta kyytiäsi Bafang 3-Speed ​​Automatic Gear Hubilla, sillä vaihteet vaihtuvat automaattisesti poljinnopeudesi perusteella. Lisäksi napa varmistaa nopeamman ajon kiihdytettäessä ja vaihtaa saumattomasti pienemmille vaihteille hidastaessasi. Tämä intuitiivinen järjestelmä tarjoaa handsfree- ja sujuvan pyöräilykokemuksen.

Glide Master Explorer Engwe P275 Pro - Hydraulic Hero Edition sähköpyörä

Tektro Hydraulic Disc rikkoutuu

lähde huolettomille ajeluille Engwe P275 Pro ja Tektro hydrauliset levyjarrut. Erityisesti tämä yhdistelmä varmistaa tehokkaan käynnistyksen ja pysähtymisen kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi Tektro-jarrut tarjoavat luotettavan ja reagoivan suorituskyvyn, mikä antaa pyöräilijöille mahdollisuuden käyttää Engwe P275 Pro luottamusta ja hallintaa matkoillaan. Nopea ja ennakoitava jarrutusvaste varmistaa turvallisen ja nautinnollisen ajon eri ympäristöissä.

Selle Royal Saddle & Air satulatolppa

Paranna kaupunkiajokokemustasi käyttämällä Engwe P275 Pro, jossa Selle Royal -satula ja säädettävä ilmapenkki. Luotettavaa mukavuutta varten suunniteltu satula mukautuu erilaisiin maastoihin. Lisäksi helposti säädettävä Air Seattolppa mahdollistaa yksilöllisen kosketuksen, joka tekee jokaisen matkan Engwe P275 Pro mukava ja muokattavissa.

Eco Charge Cruiser Engwe P275 Pro - Tehokas Bafang 3-nopeuksinen sähköinen työmatkapuhelin

Gates Carbon -käyttöhihna

Uppoudu hiljaisiin ajeluihin Engwe P275 Pro Gates Carbon Drive -hihnalla – ruosteeton, rasvaa ja tahroja. Se hallitsee vääntömomenttia vaivattomasti ja tarjoaa seesteisen poljinkokemuksen eliminoiden ketjun kolinat ja kolinat. Lisäksi nauti huolettomasta kestävyydestä huoltovapaalla suunnittelulla, joka lupaa lumoavaa rauhallisuutta jokaisessa Engwe P275 Pro matka.

Opiskelu takateline

Liuku vaivattomasti kaupungin läpi vankan takatelineen avulla Engwe P275 Pro. Suojaa olennaiset tavarasi tehokkaasti ja luo täydellinen kumppani päivittäisiin työmatkoihin. Lisäksi, engineTämä takateline on kestävä ja se ei ainoastaan ​​tarjoa vakaata alustaa vaan myös parantaa päivittäistä kuljetuskokemusta. Nauti huolettomista ajomatkoista helpon ja turvallisen säilytyksen lisäetuna, mikä muuttaa työmatkasi saumattomaksi ja luotettavaksi matkaksi Engwe P275 Pro.

Power Pathfinder Engwe P275 Pro - Heijastava vanne Raider Electric Adventure

Puhkeamattomat ja heijastavat vanteet

Nosta Engwe P275 Ammattimainen matka puhkaisemattomilla ja heijastavilla vannerenkailla, jotka liukuvat vaivattomasti kivisillä tai epätasaisilla teillä. Vaimentaa iskuja ja estä puhkaisuja, jotta voit ajaa ylellisesti kuoppaisilla kaduilla. Nauti lisäksi suojasta roskia ja piikkejä vastaan, mikä takaa huolettoman pyöräilyn. Heijastavat vanteet parantavat näkyvyyttä heikossa valaistuksessa yhdistäen turvallisuuden ja mukavuuden huolettomaan pyöräilyseikkailuun.

Integroitu kevyt _E-Cityscape Cruiser Engwe P275 Pro - AutoShift Maverick Urban CommuterIntegroidut etu- ja takavalot

Nauti hyvin valaistusta matkasta Engwe P275 Pron integroidut etu- ja takavalot, integroitu saumattomasti takaamaan selkeän näkyvyyden eteenpäin. Lisäksi navigoi vaivattomasti kaikissa valaistusolosuhteissa, ja takavalo lisää monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Lisäksi irrotettava muotoilu mahdollistaa helpot säädöt tai vaihdot, mikä varmistaa mukautuvuuden erilaisiin ajoskenaarioihin turvallisemman ja nautinnollisemman pyöräilykokemuksen takaamiseksi.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Korkealuokkainen

Engwe P275 Pro-paketti sisältää

 1. P275 Pro sähköpyörä (75 % valmiiksi koottu)
 2. Yksi 36V19.2Ah litiumakku
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe P275 Pron ehdot ja käytännöt

Engwe P275 ST-banneri

9.5Asiantuntijapisteet
Avaa työmatkailun tulevaisuus Engwe P275 Pro. Kun voima kohtaa eleganssin, tämä sähköpyörä yhdistää saumattomasti edistyneen teknologian, vankan moottorin ja modernin muotoilun, mikä takaa vertaansa vailla olevan kaupunkiajokokemuksen.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE P275 kohti

Akun kapasiteetti (Ah)

Samsung 19.2Ah

Moottorin huipputeho (WATT)

Bafang 250W keskimoottori

Suurin nopeus (KM/H)

25 KM / H

Jarrutusjärjestelmä

180 mm edessä ja takana Tektro hydraulinen levy katkeaa

Renkaan koko (inch)

27.5 × 2.4"

Engwe Väri
Shimano Gears

Bafang 3 tason automaattinen vaihteisto

Latausaika (tuntia)

3-8 tuntia

Sähköisen tilan kantama (KM)

60-80km

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

150-260km

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

25 kg

Mitat (cm)

188x69x98.5cm

Koko taitettuna (cm)

/

Satulan korkeus (cm)

82-98cm

Ohjaustangon korkeus (cm)

98.5cm

Suurin kuorma (KG)

100

Sopiva korkeus (cm)

175-200cm

Iskunvaimennin (etu)

/

Iskunvaimennin (takana)

/

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IPX6

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Käyttäjien arviot

0.0 ulos 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu “ENGWE P275 Pro ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.899 €.

Tilauksen kokonaismäärä:
Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 185
Lisää vertailuun
ENGWE P275 kohti

Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.899 €.

virhe:
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry