ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
Suositeltu! - 15%

ENGWE P20

Anna

1.099

(-15%)
Tuote on luokiteltu #10 luokkaan Sähköpyörät

Koe kaupunkimatkailu parhaimmillaan Engwe P20 sähköpyörä. EngineTehokkuuden ja luotettavuuden vuoksi se yhdistää tehokkaan suorituskyvyn innovatiivisiin ominaisuuksiin, mikä takaa sujuvan ja nautinnollisen ajon kaupungin kaduilla.

Kategoria:

Engwe P20: Luotettava kyytisi kaupunkiseikkailuihin🏆

Luotettu kumppanisi kaupunkitutkimukseen, suunniteltu tehokkuuteen, mukavuuteen ja turvallisuuteen - Engwe P20

Koe kaupunkimatkailu parhaimmillaan Engwe P20 sähköpyörä. Tehokkaan 250 W:n moottorin, Samsungin akun, varkaudenestolukon ja puhkaisemattomien renkaiden ansiosta se tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn, mukavuuden ja turvallisuuden navigointiin kaupungin kaduilla helposti ja luotettavasti.

pyörä-tekniikka-innovaatio-edistynyt-engwe-20 aktiivinen-kaupunki-elämä-pyörä-eloisa-engwe-20 työmatka-elämäntapa-sähköpyörä-dynaaminen-engwe-20 innovatiivinen-kaupunki-työmatka-tulevaisuus-engwe-p20.

Engwe P20 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • 250W moottori: Hiljainen, tehokas vääntömomenttianturi tasaiseen kiihtyvyyteen.
 • Varkaudenesto lukko: Turvallinen akkulukko, mielenrauha kaupunkipysäköintiin.
 • Samsung Battery: Pitkän kantaman, luotettava virtalähde laajaan kaupunkiliikenteeseen.
 • Vääntöanturi: Responsiivinen, tehokas poljinavustin vaivattomaan ajokokemukseen.
 • Hiilihihnaveto: Hiljainen, vähän huoltoa vaativa vaihtoehto perinteisille ketjuille.
 • Integroidut etuvalot: Parempi näkyvyys, turvallisuus yöaikaan kaupunkiajossa.
 • Nopea taitettava muotoilu: Helppo romahtaa, kätevä säilytyspaikka kaupunkiliikenteessä.
 • Hydrauliset jarrut: Tehokas, reagoiva pysäytys kaupunkiliikenneolosuhteisiin.
 • magneettinen Holder: Turvallinen pysäköinti, varkaudenesto kaupunkiympäristöön.
 • IP6 Vedeneristys: Säänkestävä, luotettava suoja jokasään ajoon.
 • Säädettävä varsi/istuin: Mukautettava ajoasento henkilökohtaiseen mukavuuteen.
 • Ylellinen SR-istuin: Pehmeä, ergonominen muotoilu mukavuuden takaamiseksi pitkien matkojen aikana.
 • Kevyt rakenne: Ohjattava, helppo käsitellä kaupunkiliikenteeseen.
 • Puhkaisun kestävät renkaat: Kestävä, luotettava suorituskyky kaupungin kaduilla.

Tehokas 250 W: n moottori

Engwe_P20_250W_Silent_Motor_50

- Engwe P20 sisältää kestävän 250 W moottorin, joka tunnetaan erinomaisesta tehokkuudestaan. EngineTämä pääkaupunkiseudun ilmapiiriin suunniteltu moottori varmistaa saumattoman ja hiljaisen kokemuksen samalla, kun se tarjoaa erinomaisen vääntömomentin mutkattomaan kiihtyvyyteen jopa vaikeassa maastossa. Edistykselliseen vääntömomentin havaitsevaan kaavaan integroituna moottoripyöräilijät kokevat räätälöidyn, intuitiivisen poljinavustusjärjestelmän, joka tarjoaa 3 erottuvaa avustustasoa, maksimoi tehonkulutuksen ja lisää yleistä ajomukavuutta.

Tehokas varkaudenesto lukko

- Engwe P20 keskittyy pyöräilijöiden turvallisuuteen edistyneellä varkaudenestojärjestelmällään, mukaan lukien omistettu akkulukkolaite, jota ohjaa yksinäinen temppu. Tämä turvaratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan tärkeitä elementtejä, kuten akkua, antaa pyöräilijöille mielenrauhan, kun ajoneuvo pysäköidään julkisiin tiloihin tai pidetään pyöränsä sisällä. EngineYksinkertaisuuden ja luotettavuuden vuoksi varkaudenestolukko parantaa Engwe P20:n maine luotettavana ja turvallisena kaupunkiliikennemuotona.

Samsung 36V9.6 Ah akku

akku-pitkän kantaman-suorituskyky-engwe-p20_50

Varustettu suuren kapasiteetin Samsung 36V9.6 Ah akulla, Engwe P20 käyttää erinomaisen, noin 100 km:n toimintasädettä yhdellä maksulla, mikä asettaa uuden kriteerin laajalle kaupunkimatkalle. Tämä edistyksellinen akkutekniikka varmistaa jatkuvan, kestävän tehokkuuden ja tarjoaa pyöräilijöille joustavuuden tutustua kaupunkikuvaan ilman kantamarajoituksia. Sen hyvämaineinen voimanlähde, Engwe P20 takaa luotettavan ja kestävän kuljetustavan jokapäiväisille matkoille.

Vääntömomentin anturiyksikkö

Nostaa ajajakokemuksen aivan uusiin korkeuksiin Engwe P20:ssa on edistynyt vääntömomenttianturitekniikka, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan herkkyyden ja suorituskyvyn. Tämä hienostunut anturijärjestelmä havaitsee tarkasti poljinsyötön ja muuttaa vaivattomasti sähkömoottorin avustustasoja vastaamaan moottoripyöräilijän poljinnopeus- ja maasto-ongelmia. Lopputuloksena on tasainen, luonnollisen tuntuinen ajokokemus, joka hyödyntää parhaan mahdollisen tehon ja minimoi virrankulutuksen ja varustaa pyöräilijät selviämään kaupunkiympäristöistä vaivattomasti tarkasti ja hallinnassa.

Hiilihihnaveto

vähän huoltoa vaativa hihnakäytön tehokkuusengwe-p20_300x300

Enginekestävyyden ja vähäisen huollon vuoksi Engwe P20:ssa on 33000 XNUMX km:n hiilihihnakäyttö, joka tarjoaa pyöräilijöille hiljaisen, rasvattoman vaihtoehdon perinteisille ketjukäytöille. Kestävyydestään ja luotettavuudestaan ​​tunnettu innovatiivinen vetojärjestelmä poistaa säännöllisten muutosten tai voitelun tarpeen, mikä tarjoaa pyöräilijöille mukavan ajokokemuksen. Vahvan rakenteensa ja poikkeuksellisen kimmoisuutensa ansiosta hiilihihnaveto takaa tasaiset, häiriöttömät kokemukset, mikä lisää yleistä ajotyytyväisyyttä ja -mukavuutta.

Integroidut etuvalot

Integroitu_Etuvalo_Engwe_P20_50

Engineturvallisuuden ja altistumisen vuoksi Engwe P20 on varustettu sisäänrakennetulla etuvalolla, mikä parantaa ajajan tietoisuutta ja varmistaa optimaalisen läsnäolon heikossa valaistuksessa. Nämä sisäänrakennetut valot on luotu täyttämään tiukat turvallisuusvaatimukset, ja ne tarjoavat pyöräilijöille lisää itsevarmuutta navigoidessaan kaupunkiteillä pimeän jälkeen, mikä vähentää merkittävästi kolaririskiä ja lisää yleistä ajoturvallisuutta. Yksityiskohtaisen valaistusjärjestelmän ansiosta Engwe P20 takaa turvallisen ja valaistun ajokokemuksen päivällä tai illalla.

10s kätevästi taitettava

Kehitetty maksimaalista mukavuutta ja kannettavuutta varten Engwe P20 sisältää käyttäjäystävällisen kokoontaittuvan mekanismin, jonka avulla pyöräilijät voivat kaataa pyörän 10 sekunnissa hyvin vähäisellä aloitteellisella tahdilla. Lisäksi, engineYksinkertaisuuden ja tehokkuuden vuoksi tämä pieni kokoontaittuva tyyli mahdollistaa erittäin helpon kuljetuksen ja säilytystilan, mikä tekee siitä optimaalisen matkailijoille, jotka selaavat multimodaalisia liikenneverkkoja tai tarvitsevat kompakteja säilytystilaa. Käyttäjäystävällisen taittojärjestelmän ansiosta Engwe P20 tarjoaa vertaansa vailla olevan monipuolisuuden ja mukavuuden suurkaupunkipyöräilijöille liikkeellä.

Hydrauliset jarrut

reagoiva jarrujärjestelmä luotettavaengwe-p20_300x300

Keskitytään moottoripyöräilijöiden turvallisuuteen ja valvontaan Engwe P20 on varustettu tehokkailla hydraulijarruilla, jotka tunnetaan poikkeuksellisesta pysäytysvoimastaan ​​ja reagoivuudestaan. EngineNämä jarrut tarjoavat tarkan käänteen ja säännöllisen pysäytystehokkuuden myös vahingollisissa ongelmissa, ja ne lisäävät itseluottamusta ja vakautta suurkaupunkiympäristöissä. Luotettavan jarrujärjestelmän ansiosta Engwe P20 takaa turvallisen ja ihastuttavan ajokokemuksen ja antaa pyöräilijöille mahdollisuuden tutustua kaupunkikuvaan itsevarmasti ja varmuudella.

magneettinen Holder

magneettinen_pidikemekanismi_300x300

Parantaa moottoripyöräilijöiden mukavuutta ja turvallisuutta Engwe P20 sisältää magneettisen pidikemekanismin, joka on luotu pitämään molemmat renkaat turvallisesti paikallaan pysäköitynä. EngineYksinkertaisen käytön ja luotettavuuden vuoksi tämä huippuluokan turvakeino antaa pyöräilijöille lisää mielenrauhaa, ehkäisee murtoja ja takaa turvallisuuden, kun pyörä jätetään huomiotta. Kestävän rakenteensa ja suoraviivaisen asettelunsa ansiosta magneettinen omistaja vahvistaa Engwe P20:n online-maine hyvämaineisena, suojattuna suurkaupunkiliikenteen ympäristönä.

IP6 Vedeneristys

- Engwe P20:ssa on IP6-vesieristys, joka varmistaa suojan sateelta, kosteudelta ja ympäristön epäpuhtauksilta. Enginekestävyyden vuoksi se suojaa tärkeitä elementtejä ja mahdollistaa varman ajon kaikissa sääolosuhteissa. Matkustitpa sitten sateessa tai märillä kaduilla, Engwe P20 tarjoaa vertaansa vailla olevan suojan turvalliseen ja tyydyttävään ajoon.

Säädettävä varsi ja istuin

Engwe_P20_Säädettävä_varsi_50

- Engwe P20 tarjoaa räätälöitävän mukavuuden joustavalla varrella ja istuimella, mikä vastaa yksilöllisiin mieltymyksiin ja kehon geometriaan. Enginemukautuvuuden vuoksi nämä ominaisuudet optimoivat tehokkuuden työmatkoille tai rauhallisille matkoille. The Engwe P20 takaa ergonomisen kokemuksen kaikenkokoisille ratsastajille yksilöllisellä suunnittelullaan. Tämä parantaa yleistä tyytyväisyyttä ja suorituskykyä kaupunkikaduilla tai luonnonkauniilla reiteillä.

SR istuin

ylellinen-sr-istuin-mukava-ajo-engwe-p20_300x300

Moottoripyöräilijöiden mukavuuden nostaminen korkeimpien vaatimusten mukaiseksi Engwe P20 on varustettu ensiluokkaisella SR-istuimella, joka tunnetaan ylellisestä pehmusteestaan ​​ja ergonomisesta muotoilustaan. Lisäksi, engineTämä ylellinen istuin tarjoaa pitkiä kokemuksia ja optimaalista apua, ja se takaa erinomaisen mukavuuden ja turvallisuuden jopa pitkien pyöräilysessioiden aikana. SR-istuin, joka on kehitetty vähentämään stressipisteitä ja väsymystä, tarjoaa pyöräilijöille poikkeuksellista mukavuutta ja tukea. Se parantaa yleistä ajotyytyväisyyttä ja kestävyyttä erinomaisella mukavuudellaan ja ergonomisella muotoilullaan.

Kevyt rakennus

Optimoi liikkuvuutta ja ohjattavuutta Engwe P20 edustaa kevyttä rakennusta, jonka paino on vain 18.5 kg.Enginehelppokäyttöinen käsittely ja kuljetus, kevyt rakenne Engwe P20:n avulla pyöräilijät voivat helposti nostaa, kantaa ja säilyttää pyörää. Lisäksi sen kevyt rakenne tarjoaa vertaansa vailla olevan ketteryyden ja mukavuuden, olitpa sitten portaissa navigoinnissa, julkisissa kulkuneuvoissa tai varastoinnissa pienissä tiloissa. Pyöräilijöitä kannustetaan tutkimaan kaupunkimaisemaa vaivattomasti ja itsevarmasti Engwe P20.

Puhkaisun kestävät renkaat

puhkaisunkestävät-renkaat-kestävät-engwe-p20_300x300

Enginepitkäikäisyys ja luotettavuus, Engwe P20 sisältää puhkaisunkestävät renkaat, jotka on suunniteltu kestämään kaupunkiajon rasitusta. Nämä renkaat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja vahvistettu edistyneellä puhkaisunkestävällä tekniikalla, ja ne antavat pyöräilijöille lisää luottamusta ja mukavuutta navigoidessaan epätasaisessa maastossa tai roskien täyttämillä kaduilla. Lisäksi niiden poikkeuksellinen kestävyys takaa keskeytymättömän ajonautinnon, minimoi putoamisriskin ja lisää yleistä luotettavuutta ja suorituskykyä.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe P20 Paketti sisältää

 1. P20 sähköpyörä (75% valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 36V9.6Ah litiumakku
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe P20 Ehdot ja käytännöt

kaupunki-elämäntapa-pyörä-moderni-engwe-20

9.5Asiantuntijapisteet
Koe kaupunkimatkailu parhaimmillaan Engwe P20 sähköpyörä. EngineTehokkuuden ja luotettavuuden vuoksi se yhdistää tehokkaan suorituskyvyn innovatiivisiin ominaisuuksiin, mikä takaa sujuvan ja nautinnollisen ajon kaupungin kaduilla.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE P20

Akun kapasiteetti (Ah)

36V9.6Ah

Moottorin huipputeho (WATT)

250W

Suurin nopeus (KM/H)

25 KM / H

Jarrutusjärjestelmä

Hydrauliset levyjarrut

Paino (KG)

18.5kg

Renkaan koko (inch)

20 × 1.95"

Engwe Väri

Musta, valkoinen, vihreä

Shimano Gears

Yksi vaihde

Latausaika (tuntia)

5-6 tuntia

Sähköisen tilan kantama (KM)

30

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

100

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

/

Mitat (cm)

158 * 21.5 * 113cm

Koko taitettuna (cm)

90 * 42 * 62cm

Satulan korkeus (cm)

76-102cm

Ohjaustangon korkeus (cm)

104-120cm

Suurin kuorma (KG)

120

Sopiva korkeus (cm)

155-190cm

Iskunvaimennin (etu)

/

Iskunvaimennin (takana)

/

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IPX6

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Käyttäjien arviot

0.0 ulos 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu “ENGWE P20"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1.099

Loppunut

Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 196
Lisää vertailuun
ENGWE P20

1.099

virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry