ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
- 4%

ENGWE L20

Anna

1.199

(-4%)
Tuote on luokiteltu #3 luokkaan Sähköpyörät

L20 myydyin Lady Electric Bike by Engwe®.Koe äärimmäinen tehon, mukavuuden ja tyylin yhdistelmä Engwe L20 sähköpyörä. Tämä korkean suorituskyvyn sähköpyörä, joka on suunniteltu herättämään seikkailun tunnettasi, tarjoaa jännittäviä ajoa ja takaa vertaansa vailla olevan mukavuuden. Tehokkaan moottorin, irrotettavan akun ja huippuluokan ominaisuuksien ansiosta tässä sähköpyörässä yhdistyvät toimivuus ja muodikas muotoilu.

Kategoria:

Koe sen teho ja monipuolisuus Engwe L20 sähköpyörä🏆

Koe tyylikkäitä ja mukavia ulkoilmaseikkailuja äskettäin lanseeratun laitteen kanssa Engwe L20 sähköpyörä.

Tässä naisille suunnitellussa mallissa yhdistyvät muodikas estetiikka, vaikuttava suorituskyky ja runsaasti säilytystilaa. Tehokkaan 250 watin moottorin, paksujen renkaiden ja jopa 140 km:n ajomatkan ansiosta Engwe L20 tarjoaa sekä voimaa että kestävyyttä. Sen käyttäjäystävälliset säätimet, muhkeat istuimet ja kätevät säilytyslokerot takaavat ainutlaatuisen pyöräilykokemuksen. Älä missaa tätä mahdollisuutta kohottaa ulkoilmaseikkailujasi Engwe L20.

ENGWE L20 Sähköinen fatbike matalarunkoinen, 25 kmh nopeus ja 120 kg kantavuus ENGWE L20 on uusin matalarunkoinen sähköinen fatbike, joka sopii myös vanhuksille. Engwe L20 e-bike on naisille suunnattu sähköpyörä, jonka toimintasäde on jopa 140 km ENGWE L20 Sähköpyörä

Engwe L20 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Harjaton 250 W moottori tarjoaa todellista voimaa kiihtyvyydessä, mäkikiipeilyssä ja suuren loppunopeuden 25 KM/H.
 • Vaihdettava 48V13Ah akku mahdollistaa pitkiä, jopa 140 km:n etäisyyksiä (poljinavustustila). Osta ylimääräinen akku!
 • 20 x 4-inch Rasvaiset renkaat tee ajamisesta vakaata ja turvallista samalla, kun vaimentaa epätasaisen maaston iskuja.
 • Kehittynyt LCD-näyttö näyttää kaikki perustiedot, kuten nopeus, tila, akun varaustaso, etäisyys ja parametriasetukset.
 • Mekaaniset levyjarrut edessä ja takana antaa sinun rikkoutua turvallisesti lyhyillä etäisyyksillä.
 • Edistyneet etuiskunvaimentimet auttaa parantamaan ajomukavuutta vaimentamalla iskuja maastossa.
 • Alumiiniseoskehys säilyttää kevyen ja vahvan kestävyytensä taittomahdollisuudella.
 • LED-valot edessä ja takana kirkastaa tietä yöaikaan ja varmista, että olet hyvin näkyvissä.
 • Takapyöräteline mahdollistaa rahdin asentamisen, kuljettamisen suuri Engwe laukut, tai vara-akkuja lisäämään kantamaa.
 • 7-vaihteinen alkuperäinen Shimano® Shifter käytetään vaihteiden vaihtamiseen 1 - XNUMX tarpeista riippuen.
 • Vakionopeudensäädin on tapa lukita nopeutesi sekä ohjata nopeutta peukalokaasulla tai tunnistusavustusjärjestelmällä.
 • Houkutteleva muotoilu

Tehokas 250 W sähkömoottori

Päästä valloilleen sydäntä sykkivä voima Engwe L20:n mahtava 250 W sähkömoottori ja koe puhtaan kiihtyvyyden jännitys. Tämä tehopakkaus on suunniteltu sytyttämään intohimoasi seikkailuihin, ja se tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä, joka jättää sinut hengästyneeksi. Sen suurin nopeus on 25 km/h ja 500 W:n huipputeho. Engwe L20 ajaa sinut vaivattomasti eteenpäin ja valloittaa minkä tahansa maaston helposti. Sen hämmästyttävä maksimivääntömomentti 50 Nm varmistaa, että jokainen ajo on tasainen ja innostava matka.

Engwe L20 rasvarenkaat20 x 4-inch Rasvat renkaat ranta-, lumi-, maasto- ja moneen muuhun käyttöön

Koe vertaansa vailla oleva itseluottamus ja hallinta missä tahansa maastossa Engwe L20:n kestävät rasvarenkaat. Nämä vaikuttavat 20×4.0 inches fat renkaat tarjoavat poikkeuksellisen pidon ja vakauden, jolloin voit valloittaa vaivattomasti haastavia maisemia. Harrastatko hiekkarantoja tai kivisiä polkuja, Engwe L20:n rasvarenkaat takaavat innostavan ja tasaisen ajon.

Kiehtovat Mag Wheels

- Engwe L20:n tyylikkäät ja modernit mag-pyörät eivät vain käännä päitä, vaan tarjoavat myös parempaa suorituskykyä ja tarjoavat tasaisen ja reagoivan ajon. Koe täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja toiminnallisuutta, kun liukut vaivattomasti moitteettomalla tyylillä Engwe L20:n lumoavat mag-pyörät. Nosta kyytiäsi ja anna rohkea ilmaus näillä kiehtovilla pyörillä.

Engwe L20 irrotettava akkuTehokas 48V 13Ah akku

Tehokkaan 48 V 13 Ah kapasiteetin ansiosta voit ajaa jopa 66 kilometriä puhtaalla sähköllä tai vaikuttavat 140 kilometriä tehoaputilassa. Vaihda akut vaivattomasti keskeytymättömiä matkoja varten. Näin varmistat, että pysyt ladattuna ja valmiina loputtomiin seikkailuihin kaupunki- tai vuoristomaastossa. The Engwe L20:n irrotettava akku on avain rajattomaan tutkimiseen ja jännittäviin ajoihin.

Kätevä LCD-näyttö

Tämä intuitiivinen käyttöliittymä pitää sinut ajan tasalla ja yhteydenpitoon tarjoaa reaaliaikaisia ​​päivityksiä nopeudestasi, akun tasosta ja tärkeistä ajotiedoista. Nopealla vilkaisulla sinulla on kaikki tiedot, joita tarvitset matkasi hallintaan, mikä varmistaa, että olet aina hallinnassa ja valmis kaikkiin tiellesi tuleviin seikkailuihin. Pysy yhteydessä, pysy ajan tasalla ja pysy kärjessä Engwe L20:n huippuluokan LCD-näyttö.

Engwe L20 Shimano 7 vaihdettaSHIMANO 7-vaihteinen vaihde

Koe saumaton monipuolisuus ja vaivaton hallinta Engwe L20:n edistynyt SHIMANO 7-nopeuksinen vaihdejärjestelmä. Edessä olevasta tiestä riippumatta tämän innovatiivisen ominaisuuden avulla voit valloittaa minkä tahansa tilanteen helposti. Kiipeä mäkiä suloisesti vaihtaessasi vaivattomasti pienemmille vaihteille ja tunne riemua, kun kiihdytät tasaisesti korkeammille vaihteille saadaksesi jännittävän ajon. The Engwe L20 takaa optimaalisen suorituskyvyn, mikä tekee jokaisesta polkimen painalluksesta ilon ja antaa sinulle itsevarmuutta ajamiseen millä tahansa tiellä.

Progressiivinen kehys

Aloita vaivaton ajelu kanssa Engwe L20:n progressiivinen runko. Se on räätälöity naisille, ja se yhdistää saumattomasti muodikkaan tyylin, mukavuuden ja korkean suorituskyvyn. Syleile pyöräilyn innostavaa maailmaa ja lähde luottavaisesti tien päälle tällä tarkoitukseen rakennetulla sähköpyörällä. Nosta matkaasi Engwe L20 ja löydä harmoninen tyylin ja toimivuuden yhdistelmä jokaisessa ajossa.

Engwe L20 vahva ajovalo

Ambient-etuvalo

Engwe L20:n etuvalo on suunniteltu valaisemaan polkuasi ja vangitsemaan katsojia. Tehokkailla LED-valoillaan tämä poikkeuksellinen ominaisuus ei vain valaise edessä olevaa tietä, vaan myös varmistaa, että olet merkkimajakka muille. Anna Engwe L20:n etuvalo ohjaa tiesi ja valaisee jokaisen seikkailun selkeästi ja tyylikkäästi. Aja luottavaisin mielin tietäen, että et vain näe tietä, vaan myös sinut näkevät kaikki.

Sopii eripituisille ratsastajille

- Engwe L20 on monipuolinen pyörä, joka soveltuu eripituisille (155-210cm) ajajille ja kestää 120kg maksimikuorman. Sen 20*4.0 kanssa inch Rengas ja 12 cm polkimen korkeus, se tarjoaa vakautta ja tasapainoa, joten se on täydellinen työmatka- ja vapaa-ajan toimintaan.

Engwe L20 etukoriSuuri tilavuus etukori

Paranna sekä toimivuutta että tyyliä Engwe L20:n tyylikäs etukori. Suunniteltu luomaan lisää säilytystilaa, se lisää vaivattomasti ripauksen hienostuneisuutta ajeluusi. Kuljeta tavarasi helposti ja anna samalla vaikuttava lausunto, minne menetkin. Ota huomioon sen mukavuus ja viehätys Engwe L20:n etukori ja aja tyylikkäästi, kun kaikki olennaiset tavarat ovat käden ulottuvilla.

Ylelliset muhkeat istuimet

Nämä istuimet on suunniteltu tarjoamaan hemmottelevaa ajoa, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa tukea ja rentoutumista pitkien matkojen aikana. Ymmärrä äärimmäistä mukavuutta ja tyyliä liukuessasi vaivattomasti jokaisen mailin läpi puhtaan mukavuuden maailmaan käärittynä.

Engwe L20 takatelineTukeva takateline

Vapauta laitteen tallennuspotentiaali Engwe L20 tukevalla takatelineellä. Tämä monipuolinen ominaisuus tarjoaa runsaasti tilaa tavaroillesi ja joustavuutta ylimääräisen tavaran kuljettamiseen. Pysy järjestyksessä ja tyylikkäänä, kun lähdet matkoillesi. Maksimoi käyttömukavuus Engwe L20:n takateline ja nosta ajomatkasi uudelle käytännöllisyyden tasolle.

Comfort Focussed Ohjaustanko

Nauti vertaansa vailla olevasta mukavuudesta Engwe L20:n harkiten suunniteltu mukavuuspainotteinen ohjaustanko. Engineajajan rentoutumista ajatellen, ohjaustangon pituus tarjoaa ergonomisen ja mukavan otteen, jonka avulla voit rentoutua ja nauttia kyydistä täysillä. Koe äärimmäinen mukavuus navigoidessasi vaivattomasti matkallasi Engwe L20:n ohjaustanko on suunniteltu rentoutumistasi ajatellen.

Engwe L20 etujousitushaarukkaEtuhaarukan iskunvaimentimet

Hallitse haastava maasto helposti ja mukavasti käyttämällä Engwe L20:n etuhaarukan iskunvaimentimet. Koe tasaisempi ajo ja parannettu iskunvaimennus noustessasi jyrkkiä mäkiä tai navigoiessasi jyrkillä pinnoilla. Ymmärrä nousun elämys säilyttäen samalla täydellisen hallinnan ja mukavuuden Engwe L20:n edistynyt etuhaarukkatekniikka. Nosta ajokokemustasi ja saavuta uusia korkeuksia horjumattomalla itsevarmuudella.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe L20 Paketti sisältää

 1. L20 sähköpyörä (75 % valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 48V13Ah litiumakku
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe L20 Ehdot ja käytännöt

Engwe L20 naisten pyörä

9.5Asiantuntijapisteet
L20 myydyin Lady Electric Bike by Engwe®.Koe äärimmäinen tehon, mukavuuden ja tyylin yhdistelmä Engwe L20 sähköpyörä. Tämä korkean suorituskyvyn sähköpyörä, joka on suunniteltu herättämään seikkailun tunnettasi, tarjoaa jännittäviä ajoa ja takaa vertaansa vailla olevan mukavuuden. Tehokkaan moottorin, irrotettavan akun ja huippuluokan ominaisuuksien ansiosta tässä sähköpyörässä yhdistyvät toimivuus ja muodikas muotoilu.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE L20

Akun kapasiteetti (Ah)

13

Moottorin huipputeho (WATT)

250W

Suurin nopeus (KM/H)

25 KM / H

Jarrutusjärjestelmä

Mekaaninen jarru

Paino (KG)

34

Renkaan koko (inch)

X 20 4.0

Engwe Väri

Musta, valkoinen, vihreä, vaaleanpunainen

Shimano Gears

7 nopeus

Latausaika (tuntia)

6.5

Sähköisen tilan kantama (KM)

50 - 60

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

120-140

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

50

Mitat (cm)

174x70x114

Koko taitettuna (cm)

/

Satulan korkeus (cm)

84 - 106

Ohjaustangon korkeus (cm)

111 - 117

Suurin kuorma (KG)

120

Sopiva korkeus (cm)

155 - 210

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

/

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IP2

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Käyttäjien arviot

0.0 ulos 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu “ENGWE L20"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1.199

Tilauksen kokonaismäärä:
Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 173
Lisää vertailuun
ENGWE L20

1.199

virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry