ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡

ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)

Anna

1.399

Tuote on luokiteltu #1 luokkaan Sähköpyörät

Engwe® Engine X- Suunniteltu täydellisyyteen EU:n teillä! Ensiluokkainen pyörä huippuluokan suorituskyvyllä kuin mikään muu. Tässä suositussa sähköpyörässä on 250 W moottori, 25 KM/H raja, etu- ja takajousitus, kevyt mutta kestävä taitettava runko, irrotettava akku, kaksinkertaiset mekaaniset levyjarrut, LCD Smart Display ja todella mukava istuin.

ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO) Advanced Fat-Tire 1000 W sähköpyörä 🏆

Engwe ENGINE X on huippuluokan sähköpyörä, jossa on parhaat edistyneet pyöräilyominaisuudet. Engine X on kehitetty asiakkaille, joiden maissa on lakisääteisiä rajoituksia max. 250 W moottori ja 25 km/h nopeus. Engwe Engine X noudattaa täysin näitä määräyksiä.

Jokainen ominaisuus ja yksityiskohta päällä Engine X on päivitetty täydellisyyteen! Uusi harjaton moottori saavuttaa korkeammat mäet, pidemmät matkat ja 25 km/h loppunopeuden. Täysi (etu- ja taka) mekaaniset levyjarrut tarjoavat turvallisen ja lyhyen jarrutusmatkan. Edistyksellinen etu- ja takajousitus kuuluisalla 20 x 4-inch paksut renkaat varmistavat, että ajo on aina erittäin mukava kaikissa maastoissa, mukaan lukien lumessa, rannalla ja muilla off-road-poluilla. Erot välillä Engine Pro ja Engine X on määritelty kohdassa Tämä artikkeli tai seuraa linkki yksinkertaista erittelyjen vertailua varten.

Engwe ENGINE X Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Euroopan tieoikeudellinen asema tarkoittaa tätä Engwe malli sopii kaikille julkisille ja off-road teille.
 • 250 W moottori tarjoaa vakaan kiihtyvyyden, mäkikiipeilyn ja alhaisen akun kulutuksen.
 • Vaihdettava 48V13Ah akku mahdollistaa pitkiä, jopa 60 km:n etäisyyksiä (sähkötila). Osta ylimääräinen akku!
 • Iskunvaimentimet edessä ja takana varmista, että ajokokemus vakautuu.
 • 20 x 4-inch Rasvaiset renkaat tee ajamisesta vakaata ja turvallista samalla, kun vaimentaa epätasaisen maaston iskuja.
 • Kehittynyt LCD-näyttö näyttää kaikki perustiedot, kuten nopeus, tila, akun varaustaso, etäisyys ja parametriasetukset.
 • Mekaaniset levyjarrut edessä ja takana antaa sinun rikkoutua turvallisesti lyhyillä etäisyyksillä.
 • Alumiiniseoksesta taittuva kehys säilyttää kevyen ja vahvan kestävyytensä taittomahdollisuudella.
 • LED-valot edessä ja takana kirkastaa tietä yöaikaan ja varmista, että olet hyvin näkyvissä.
 • Takapyöräteline voit kuljettaa jopa 90 kg lisäpainoa tai henkilöä.
 • Avaimella lukittava akku varmistaa, ettei kukaan varasta sitä. Lataa se pyörässä tai ota se pois.
 • 7-vaihteinen alkuperäinen Shimano® Shifter käytetään vaihteiden vaihtamiseen 1 - XNUMX tarpeista riippuen.
 • Vakionopeudensäädin on tapa lukita nopeutesi sekä ohjata nopeutta peukalokaasulla tai tunnistusavustusjärjestelmällä.
 • Houkutteleva muotoilu Löydä lisää käyttäjävalokuvauksia osoitteesta meidän Instagram.

 

Vähän kuluttava moottori, jonka teho on 250 W

Takapyörässä on integroitu napaharjaton moottori. Tämä äskettäin päivitetty harjaton tarjoaa pitkiä ajomatkoja alhaisen kulutuksensa ansiosta, ja se pystyy nousemaan jopa 30° kaltevuuteen. Huippunopeus on 25 km/h (manuaalisesti säädettävä) ja optimaalinen toimintasäde on jopa 100 km vaihdettavan 48v 13Ah litiumakun ansiosta.

Valmistettu Euroopan unionin teille

bridge Engwe sähköpyörät ovat erittäin nopeita ja tehokkaita, joten ne sopivat vain yksityisille teille. Siksi Engwe loi mallin, joka on suunniteltu erityisesti noudattamaan paikallisia lakisääteisiä 25 km/h nopeuden ja 250 W moottorin rajoituksia. Engwe Engine X tuntuu edelleen vahvalta ja voimakkaalta, sillä on kaikki parhaat ominaisuudet ja se pystyy kiipeämään mäkiä jopa 30 %. Jos lailliset rajoitukset eivät koske sinua, suosittelemme valitsemaan Engine Pro or EP-2 Pro sen sijaan.

Risteilymatka lisääntynyt 25 % Engwe Engine X

Engwe Engine X pitkäkestoinen akun kantama kasvanut 25 %Äskettäin päivitetty 48V13Ah litium-akku on kooltaan pienempi ja kevyempi. Äskettäin tehdyn päivityksen ansiosta se voi saavuttaa noin 25 % pidemmän kantaman tai etäisyydet. Pitkä elinajanodote on taattu. Akku on vaihdettava, joten voit ladata sen ollessasi pyörän rungossa tai ottaa sen pois ja ladata asunnossa. Pyörää tilattaessa on erittäin suositeltavaa ostaa lisäakku, joka kaksinkertaistaa ajomatkat.

20 x 4-inch Rasvat renkaat ranta-, lumi-, maasto- ja moneen muuhun käyttöön

Rasvarengas 4x20 inch Iso moottoripyörän rengas ENGWE Snow Mud OffroadRasvat renkaat 20 x 4-inch (Chaoyang tai CST) ovat erittäin suositeltavia tai jopa välttämättömiä nopeille sähköajoneuvoille. Heti kun sähköpyörä saavuttaa yli 40 km/h nopeuden, tarvitset paksut renkaat lisäämään vakautta ja turvallisuuttasi. Ne antavat paremman pidon maasta ja vaimentavat kaikki kuoppaisesta maastosta tulevat iskut yhdessä hydraulinen kaksoisjousitus. Suositeltu rengaspaine on 140 kpa.

Kehittynyt pyörän jousitus päällä Engwe Engine X

Etu- ja takajousituksen edistynyt tekniikka vaimentaa kaikki kivisiltä teiltä tai maastossa tapahtuvat iskut. Voit halutessasi lukita etujousituksen säätöasetukset. Yhdessä suurien renkaiden kanssa tämä takaa yhden turvallisimmista ja vakaimmista mahdollisista ajomatkoista kaikissa maastoissa. Sillä on paljon mukavampaa ajaa kuin sähköpyörillä varsinkin ohuilla renkailla.

Levyjarrut – mekaaniset polkupyörän jarrut edessä ja takana

Engwe Engine X levyjarrut

On ehdottoman välttämätöntä saada samankokoinen jarruratkaisu, joka vastaa moottorin tehoa. Engwe Engine X on asennettu mekaanisella etu- ja takajarrujärjestelmällä, jonka levyn halkaisija on 160 mm, mikä ottaa tehtävän pysäyttää 25 KM/H nopeudet helposti. Turvallisuus ennen kaikkea – voit aina pysäyttää pyörän nopeasti ja turvallisesti lyhyillä jarrutusmatkoilla. Etsitkö hydrauliöljyjarrua? Tarkista Engwe Engine Pro.

Edistyksellinen LCD-näyttö (8 x 5 cm) vakionopeudensäätimellä

Edistynyt LCD-näyttö/ohjain näyttää akun ilmaisimen, nopeusmittarin, vaihteen valinnan (Pass 1-5), ajokilometrilaskurin, valonsäätimen ja virhekoodit. Vakionopeussäätimen avulla voit nauttia luonnonkauniista kyydistä lukitsemalla haluamasi vauhti sähköiseen tilaan. Näyttö tarjoaa varsin ihanteellisen valaistuksen ollakseen selkeästi näkyvissä aurinkoisina päivinä sekä yöaikaan.

Helposti taitettava mekanismi alumiiniseoksella taitettavalla rungolla, 3 askelmaa

Taitettava alumiiniseosrunko tarjoaa yksinkertaisen taittamisen vain kolmessa vaiheessa säilyttäen samalla täyden rungon lujuuden ja kestävyyden. Lisäksi ohjaustangossa ja polkimissa on taitettava rakenne. Yllättävän pieni paino niin erinomaisilla ominaisuuksilla varustetulle sähköpyörälle on rungon kevyt alumiiniseosrakenne, joka painaa äärimmäisestä lujuudestaan ​​huolimatta vain 28.8 kg.

Edessä 48 V LED Ambient -ajovalo ja punainen LED-takavalo

Ostaa Engwe Engine X Takavaloilla yöturvallisuudella Euroopan teillä- Engwe Engine PRO mukana tulee etuvalo ja takatakavalo, mikä tekee pyörästä näkyvän kaikissa ajo-olosuhteissa. Tämä takaa lisäturvallisuuden pimeässä. Etuvalo käyttää 48 V työjännitettä tehokkaalla LED-sirulla, joka valaisee jopa 20 neliömetriä. Punainen takavalo takaa näkyvyyden takana olevista ajoneuvoista.

Useita ratsastustiloja Engwe Engine Pro Pedal Mode, Pedal Assist tila, Kaasutila

Poljintila polkee yksinkertaisesti ilman moottoriapua. Päällä Poljinavustustila, poljet, mutta sähköinen apu antaa sinulle lisätehoa. Säilytät luonnollisen polkemisen tunteen samalla kun saavutat helposti kaksinkertaisen nopeuden ja kolminkertaisen matkan väsymättä. Sisään Kaasutila polkemista ei vaadita, koska säädät nopeutta peukalokaasulla ja ohjaat nopeutta haluamallasi tavalla.

- Engwe Engine X:n kestävä takapyöräteline

Vankka ja vahva takateline Engine X ei ole vertaansa vailla mikään muu sähköpyörä. Lisävahvistuksensa ansiosta kuljetusalusta voi kuljettaa jopa 25 kg rahtia tai jopa ylimääräisen henkilön. Toimii kivasti kanssa Engwe pyörätelinelaukut, joihin mahtuu jopa 35 litraa ja mahdollisesti kaksi akkua lisää poikkeuksellisen pitkiä matkoja varten.

Premium Quality by Engwe®🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. ENGINE X on premium-suunnittelun voittaja edistyneimmällä pyöräilyominaisuuksilla!

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe Engine X-paketti sisältää

 1. ENGINE X e-pyörä (75% valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 48V13Ah litiumakku (kehyksessä)
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe Engine X Ostokäytännöt

10Asiantuntijapisteet
10 +
10 +
jousitus
10

Tekniset tiedot: ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)

Akun kapasiteetti (Ah)

13

Moottorin huipputeho (WATT)

250

Suurin nopeus (KM/H)

25

Jarrutusjärjestelmä

Mekaaninen jarru

Paino (KG)

28.8

Renkaan koko (inch)

X 20 4.0

Engwe Väri
Shimano Gears

7 nopeus

Latausaika (tuntia)

4.3

Sähköisen tilan kantama (KM)

40 - 50

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

60 - 80

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

90

Mitat (cm)

175 x 57 x 123

Koko taitettuna (cm)

104 x 55 x 84

Satulan korkeus (cm)

84 - 106

Ohjaustangon korkeus (cm)

118 - 130

Suurin kuorma (KG)

175

Sopiva korkeus (cm)

160 - 210

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

/

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IP2

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, European Road Legal Status, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Videos: ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)

Käyttäjien arviot

0.0 ulos 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu “ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1.399

Tilauksen kokonaismäärä:
Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 73
Lisää vertailuun
ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)
ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO)
virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
6
Ostoskärry