Suositeltu! - 7%

ENGWE ENGINE X (EU)

(23 arviota)

Alkuperäinen hinta: 1.399 €.Nykyinen hinta: 1.299 €.

(-7%)
Tuote on luokiteltu #3 luokkaan Sähköpyörät

Engwe® Engine X- Suunniteltu täydellisyyteen EU:n teillä! Ensiluokkainen pyörä huippuluokan suorituskyvyllä kuin mikään muu. Tässä suositussa sähköpyörässä on 250 W moottori, 25 KM/H raja, etu- ja takajousitus, kevyt mutta kestävä taitettava runko, irrotettava akku, kaksinkertaiset mekaaniset levyjarrut, LCD Smart Display ja todella mukava istuin.

ENGWE ENGINE X (EU-VERSIO) Advanced Fat-Tire 1000 W sähköpyörä 🏆

Engwe ENGINE X on huippuluokan sähköpyörä, jossa on parhaat edistyneet pyöräilyominaisuudet. Engine X on kehitetty asiakkaille, joiden maissa on lakisääteisiä rajoituksia max. 250 W moottori ja 25 km/h nopeus. Engwe Engine X noudattaa täysin näitä määräyksiä.

Jokainen ominaisuus ja yksityiskohta päällä Engine X on päivitetty täydellisyyteen! Uusi harjaton moottori saavuttaa korkeammat mäet, pidemmät matkat ja 25 km/h loppunopeuden. Täysi (etu- ja taka) mekaaniset levyjarrut tarjoavat turvallisen ja lyhyen jarrutusmatkan. Edistyksellinen etu- ja takajousitus kuuluisalla 20 x 4-inch paksut renkaat varmistavat, että ajo on aina erittäin mukava kaikissa maastoissa, mukaan lukien lumessa, rannalla ja muilla off-road-poluilla. Erot välillä Engine Pro ja Engine X on määritelty kohdassa Tämä artikkeli tai seuraa linkki yksinkertaista erittelyjen vertailua varten.

Engwe ENGINE X Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Euroopan tieoikeudellinen asema tarkoittaa tätä Engwe malli sopii kaikille julkisille ja off-road teille.
 • 250 W moottori tarjoaa vakaan kiihtyvyyden, mäkikiipeilyn ja alhaisen akun kulutuksen.
 • Vaihdettava 48V13Ah akku mahdollistaa pitkiä, jopa 60 km:n etäisyyksiä (sähkötila). Osta ylimääräinen akku!
 • Iskunvaimentimet edessä ja takana varmista, että ajokokemus vakautuu.
 • 20 x 4-inch Rasvaiset renkaat tee ajamisesta vakaata ja turvallista samalla, kun vaimentaa epätasaisen maaston iskuja.
 • Kehittynyt LCD-näyttö näyttää kaikki perustiedot, kuten nopeus, tila, akun varaustaso, etäisyys ja parametriasetukset.
 • Mekaaniset levyjarrut edessä ja takana antaa sinun rikkoutua turvallisesti lyhyillä etäisyyksillä.
 • Alumiiniseoksesta taittuva kehys säilyttää kevyen ja vahvan kestävyytensä taittomahdollisuudella.
 • LED-valot edessä ja takana kirkastaa tietä yöaikaan ja varmista, että olet hyvin näkyvissä.
 • Takapyöräteline voit kuljettaa jopa 90 kg lisäpainoa tai henkilöä.
 • Avaimella lukittava akku varmistaa, ettei kukaan varasta sitä. Lataa se pyörässä tai ota se pois.
 • 7-vaihteinen alkuperäinen Shimano® Shifter käytetään vaihteiden vaihtamiseen 1 - XNUMX tarpeista riippuen.
 • Vakionopeudensäädin on tapa lukita nopeutesi sekä ohjata nopeutta peukalokaasulla tai tunnistusavustusjärjestelmällä.
 • Houkutteleva muotoilu Löydä lisää käyttäjävalokuvauksia osoitteesta meidän Instagram.

 

Vähän kuluttava moottori, jonka teho on 250 W

Takapyörässä on integroitu napaharjaton moottori. Tämä äskettäin päivitetty harjaton tarjoaa pitkiä ajomatkoja alhaisen kulutuksensa ansiosta, ja se pystyy nousemaan jopa 30° kaltevuuteen. Huippunopeus on 25 km/h (manuaalisesti säädettävä) ja optimaalinen toimintasäde on jopa 100 km vaihdettavan 48v 13Ah litiumakun ansiosta.

Valmistettu Euroopan unionin teille

bridge Engwe sähköpyörät ovat erittäin nopeita ja tehokkaita, joten ne sopivat vain yksityisille teille. Siksi Engwe loi mallin, joka on suunniteltu erityisesti noudattamaan paikallisia lakisääteisiä 25 km/h nopeuden ja 250 W moottorin rajoituksia. Engwe Engine X tuntuu edelleen vahvalta ja voimakkaalta, sillä on kaikki parhaat ominaisuudet ja se pystyy kiipeämään mäkiä jopa 30 %. Jos lailliset rajoitukset eivät koske sinua, suosittelemme valitsemaan Engine Pro or EP-2 Pro sen sijaan.

Risteilymatka lisääntynyt 25 % Engwe Engine X

Engwe Engine X pitkäkestoinen akun kantama kasvanut 25 %Äskettäin päivitetty 48V13Ah litium-akku on kooltaan pienempi ja kevyempi. Äskettäin tehdyn päivityksen ansiosta se voi saavuttaa noin 25 % pidemmän kantaman tai etäisyydet. Pitkä elinajanodote on taattu. Akku on vaihdettava, joten voit ladata sen ollessasi pyörän rungossa tai ottaa sen pois ja ladata asunnossa. Pyörää tilattaessa on erittäin suositeltavaa ostaa lisäakku, joka kaksinkertaistaa ajomatkat.

20 x 4-inch Rasvat renkaat ranta-, lumi-, maasto- ja moneen muuhun käyttöön

Rasvarengas 4x20 inch Iso moottoripyörän rengas ENGWE Snow Mud OffroadRasvat renkaat 20 x 4-inch (Chaoyang tai CST) ovat erittäin suositeltavia tai jopa välttämättömiä nopeille sähköajoneuvoille. Heti kun sähköpyörä saavuttaa yli 40 km/h nopeuden, tarvitset paksut renkaat lisäämään vakautta ja turvallisuuttasi. Ne antavat paremman pidon maasta ja vaimentavat kaikki kuoppaisesta maastosta tulevat iskut yhdessä hydraulinen kaksoisjousitus. Suositeltu rengaspaine on 140 kpa.

Kehittynyt pyörän jousitus päällä Engwe Engine X

Etu- ja takajousituksen edistynyt tekniikka vaimentaa kaikki kivisiltä teiltä tai maastossa tapahtuvat iskut. Voit halutessasi lukita etujousituksen säätöasetukset. Yhdessä suurien renkaiden kanssa tämä takaa yhden turvallisimmista ja vakaimmista mahdollisista ajomatkoista kaikissa maastoissa. Sillä on paljon mukavampaa ajaa kuin sähköpyörillä varsinkin ohuilla renkailla.

Levyjarrut – mekaaniset polkupyörän jarrut edessä ja takana

Engwe Engine X levyjarrut

On ehdottoman välttämätöntä saada samankokoinen jarruratkaisu, joka vastaa moottorin tehoa. Engwe Engine X on asennettu mekaanisella etu- ja takajarrujärjestelmällä, jonka levyn halkaisija on 160 mm, mikä ottaa tehtävän pysäyttää 25 KM/H nopeudet helposti. Turvallisuus ennen kaikkea – voit aina pysäyttää pyörän nopeasti ja turvallisesti lyhyillä jarrutusmatkoilla. Etsitkö hydrauliöljyjarrua? Tarkista Engwe Engine Pro.

Edistyksellinen LCD-näyttö (8 x 5 cm) vakionopeudensäätimellä

Edistynyt LCD-näyttö/ohjain näyttää akun ilmaisimen, nopeusmittarin, vaihteen valinnan (Pass 1-5), ajokilometrilaskurin, valonsäätimen ja virhekoodit. Vakionopeussäätimen avulla voit nauttia luonnonkauniista kyydistä lukitsemalla haluamasi vauhti sähköiseen tilaan. Näyttö tarjoaa varsin ihanteellisen valaistuksen ollakseen selkeästi näkyvissä aurinkoisina päivinä sekä yöaikaan.

Helposti taitettava mekanismi alumiiniseoksella taitettavalla rungolla, 3 askelmaa

Taitettava alumiiniseosrunko tarjoaa yksinkertaisen taittamisen vain kolmessa vaiheessa säilyttäen samalla täyden rungon lujuuden ja kestävyyden. Lisäksi ohjaustangossa ja polkimissa on taitettava rakenne. Yllättävän pieni paino niin erinomaisilla ominaisuuksilla varustetulle sähköpyörälle on rungon kevyt alumiiniseosrakenne, joka painaa äärimmäisestä lujuudestaan ​​huolimatta vain 28.8 kg.

Edessä 48 V LED Ambient -ajovalo ja punainen LED-takavalo

Ostaa Engwe Engine X Takavaloilla yöturvallisuudella Euroopan teillä- Engwe Engine PRO mukana tulee etuvalo ja takatakavalo, mikä tekee pyörästä näkyvän kaikissa ajo-olosuhteissa. Tämä takaa lisäturvallisuuden pimeässä. Etuvalo käyttää 48 V työjännitettä tehokkaalla LED-sirulla, joka valaisee jopa 20 neliömetriä. Punainen takavalo takaa näkyvyyden takana olevista ajoneuvoista.

Useita ratsastustiloja Engwe Engine Pro Pedal Mode, Pedal Assist tila, Kaasutila

Poljintila polkee yksinkertaisesti ilman moottoriapua. Päällä Poljinavustustila, poljet, mutta sähköinen apu antaa sinulle lisätehoa. Säilytät luonnollisen polkemisen tunteen samalla kun saavutat helposti kaksinkertaisen nopeuden ja kolminkertaisen matkan väsymättä. Sisään Kaasutila polkemista ei vaadita, koska säädät nopeutta peukalokaasulla ja ohjaat nopeutta haluamallasi tavalla.

- Engwe Engine X:n kestävä takapyöräteline

Vankka ja vahva takateline Engine X ei ole vertaansa vailla mikään muu sähköpyörä. Lisävahvistuksensa ansiosta kuljetusalusta voi kuljettaa jopa 25 kg rahtia tai jopa ylimääräisen henkilön. Toimii kivasti kanssa Engwe pyörätelinelaukut, joihin mahtuu jopa 35 litraa ja mahdollisesti kaksi akkua lisää poikkeuksellisen pitkiä matkoja varten.

Premium Quality by Engwe®🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. ENGINE X on premium-suunnittelun voittaja edistyneimmällä pyöräilyominaisuuksilla!

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe Engine X-paketti sisältää

 1. ENGINE X e-pyörä (75% valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 48V13Ah litiumakku (kehyksessä)
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe Engine X Ostokäytännöt

10Asiantuntijapisteet
10+
10+
jousitus
10

Tekniset tiedot: ENGWE ENGINE X (EU)

Akun kapasiteetti (Ah)

13

Moottorin huipputeho (WATT)

250

Suurin nopeus (KM/H)

25

Jarrutusjärjestelmä

Mekaaninen jarru

Paino (KG)

28.8

Renkaan koko (inch)

X 20 4.0

Engwe Väri
Shimano Gears

7 nopeus

Latausaika (tuntia)

4.3

Sähköisen tilan kantama (KM)

40 - 50

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

60 - 80

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

90

Mitat (cm)

175 x 57 x 123

Koko taitettuna (cm)

104 x 55 x 84

Satulan korkeus (cm)

84 - 106

Ohjaustangon korkeus (cm)

118 - 130

Suurin kuorma (KG)

175

Sopiva korkeus (cm)

160 - 210

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

/

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IP2

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, European Road Legal Status, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Videos: ENGWE ENGINE X (EU)

23 arvioita ENGWE ENGINE X (EU)

4.8 ulos 5
19
3
1
0
0
Kirjoita arvostelu
Näytä kaikki useimmat Hyödyllisiä Korkein Arvostelu Alin Rating
 1. engwe.se asiakas -

  Il modelo bianco acquistato dà una immagine di eleganza, inoltre è ricca di accessori e fornisce una sicurezza nella guida.
  Avulias(4) hyödytön(3)Olet jo äänestänyt tätä
 2. Engwe.it Asiakas -

  bicicletta Engwe

  Il modelo bianco acquistato dà una immagine di eleganza, inoltre è ricca di accessori e fornisce una sicurezza nella guida.

  Avulias(1) hyödytön(3)Olet jo äänestänyt tätä
 3. robertoroberto -

  💪Bici spettacolare bella elegante e robusta,in questi giorni la proverò per quanto riguarda il resto…sono stupito per la consegna,arrivata con molti giorni in anticipo rispetto alla data prevista,e poi il contatto con il venditore e molte sovereedcaface problemi (che tra l'altro non ce ne sono,ma contattato per altri motivi) che dire… se volete acquistare andate sul sicuro. 
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 4. SalvatoreSalvatore -

  mahtavaa ja voimakasta!

  bellissima da vedere,ottima bici elettrica,veloce potente e molto robusta…ottimo il venditore disponibile per ogni cosa,grazie

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 5. engwe.de asiakas -

  Top Rad

  Kaikki täydellinen

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 6. Marcello Lamagna -

  Dopo mille ricerche ho acquistato questa bici per mia moglie. Arrivata in un battibaleno, ben imballata. Il montaggio on stato facile anche se non erano presenti istruzioni. Difetti: I freni sono humorosi…. Ma già si sapeva….. il peso abbastanza impegnativo se la sol caricare in auto… per il resto solo pregi: estetica molto bella , la bici è grossa… molto potente l'assistenza… se si lascia legale, se invece la di sblocca e si attiva anche laccelleratore diventa un vero e proprio skootteri… vyöhykkeellä yksityinen chiuse al traffico ovviamente non è difficile superare i 45 km/h…. Ben ammortizzata e sella comoda inoltre ho montato anche sedile posteriore per trasportare i bimbi, per me fino ad ora tutto perfetto….speriamo bene per il futuro
  Avulias(1) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 7. Antonio r. -

  Molto soddiosfatto, ne ho comprato una seconda.

  ENGINE X .Acquiatata per mia moglie, abitiamo sul Vesuvio tutte salite avevo molti dubbi, le affronta con molta grinta e senza faticare con i pedali, mi è venuta voglia e ne ho comptrata una seconda. (si può usare benissimo senza sbloccare e semza attivare l'accelleratore ti da subito la spinta necessaria). la prima ricevuta con UPS arrivata in anticipo la seconda con Fedex delusione totale, poca assistenza e trasporto in classe economy, rimaneva per giorni in ritardo e in sospeso sono andato a ritirarla alla sede per averla prima..

  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 8. Marcello Lamagna -

  Dopo mille ricerche ho acquistato questa bici per mia moglie. Arrivata in un battibaleno, ben imballata. Il montaggio on stato facile anche se non erano presenti istruzioni. Difetti: I freni sono humorosi…. Ma già si sapeva….. il peso abbastanza impegnativo se la sol caricare in auto… per il resto solo pregi: estetica molto bella , la bici è grossa… molto potente l'assistenza… se si lascia legale, se invece la di sblocca e si attiva anche laccelleratore diventa un vero e proprio skootteri… vyöhykkeellä yksityinen chiuse al traffico ovviamente non è difficile superare i 45 km/h…. Ben ammortizzata e sella comoda inoltre ho montato anche sedile posteriore per trasportare i bimbi, per me fino ad ora tutto perfetto….speriamo bene per il futuro 
  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 9. michelemichele -

  Bella

  Bella e funzionale

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 10. SalvatoreSalvatore -

  mahtavaa ja voimakasta!

  bellissima da vedere,ottima bici elettrica,veloce potente e molto robusta…ottimo il venditore disponibile per ogni cosa,grazie

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 11. Antonio r. -

  Molto soddiosfatto, ne ho comprato una seconda.

  ENGINE X .Acquiatata per mia moglie, abitiamo sul Vesuvio tutte salite avevo molti dubbi, le affronta con molta grinta e senza faticare con i pedali, mi è venuta voglia e ne ho comptrata una seconda. (si può usare benissimo senza sbloccare e semza attivare l'accelleratore ti da subito la spinta necessaria). la prima ricevuta con UPS arrivata in anticipo la seconda con Fedex delusione totale, poca assistenza e trasporto in classe economy, rimaneva per giorni in ritardo e in sospeso sono andato a ritirarla alla sede per averla prima..

  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 12. michelemichele -

  Bella e funzionale
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 13. tony70.at -

  Bonjour, je ne peu pas donner d'avis, auto je n'ai pas testé ce vélo.

  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Bonjour Tony,

   J'espère que vous avez pu tester votre vélo et que nous vivrions pour avoir vos retours à ce sujet.

   terveisin,
   Team Engwe

   Avulias(1) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 14. PRUNENNEC Patrick -

  Ma ENGWE X Je l'ai reçu 03/08/2023 superbe montage facile ( paitsi montaasi de la potence question de sens ) autrement superbe par contre problème a l'arrêt .pour redémarrer il faut que je coupe le moteur pour qu'il redémarre ? Outoa!!!

  + PROS: Confort ,bonne prize en main ,agréable à (conduire ou à piloter) a voire dans les chemins !?a la montagne , Et la neige
  - HAITTOJA: Ne conviens pas à de petites taille ( moi je fait 1m63 et dur dur à descendre du vélo (bon j'ai 70ans aussi ?) le garde-boue arrière fait du bruit j'ai donc coller 2 petits embouts caoutchouc caoutchouc et entre leuidre ci ! Manque clignotants ! Et en rétroviseur à gauche ! Voilà ce que je rajouterai ! Et porte téléphone à ce prix !!!!
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Hei Le,

   Kiitos, että jaoit kokemuksesi kanssamme! Mukava kuulla, että kokoaminen oli kaiken kaikkiaan helppoa. Uudelleenkäynnistykseen liittyvän ongelman osalta pahoittelemme häiriötä. Ota yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa tuki@engwe. Net lisäapua.

   Ystävällisin terveisin,
   Engwe Support Team

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 15. robertoroberto -

  Huippu💪

  Bici spettacolare bella elegante e robusta,in questi giorni la proverò per quanto riguarda il resto…sono stupito per la consegna,arrivata con molti giorni in anticipo rispetto alla data prevista,e poi il contatto con il venditore e molte sovereedcaface problemi (che tra l'altro non ce ne sono,ma contattato per altri motivi) che dire… se volete acquistare andate sul sicuro. 

  Avulias(0) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 16. FROMENTIN ALAIN -

  Loistava vélo fatbike. Très content de ce vélo. Petit réglage nécessaire du frein avant effectué aprés réception. Très bon rapport qualité prix. Je conseille vraiment ce vélo.

  + PROS: Rapport qualité prix. Laadukas määritelmä. Laitteet. Esitykset.
  - HAITTOJA: Position de la clé sous le cadre. Mériterait une versio avec batterie 16v.
  Avulias(1) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 17. Jose -

  Deseando que llegue la engwe engine X en negra que de momento a fecha de 20 no hay y llega el 11 y en mis manos la tendre a partir del 23 al 3. Puff. Que larga la espera se me hace jajajaj. La vi un dia por carretera y me enamoro.

  + PROS: Deseando tenerte en mis manos
  - HAITTOJA: Ei heinää contras de momento
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Hei Jose,

   ¡Kiitos mielipiteestäsi! El motor X es, de hecho, una bicicleta muy bonita. Espero que hayas recibido tu pedido y estés satisfecho con tu bicicleta. Si tienes alguna pregunta, no dudes en contactarnos en tuki@engwe. Net.

   Terveisin,
   Equipo de soporte de Engwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 18. Tony -

  Bonjour, franchement, je possède ce vélo depuis 1 an maintenant et je ne le regrette pas. Il est confortable, il passe-partout, son autonomie est plutôt right et le faite qu’il soit pliant lui permet de ne pas prendre de place. Un bon vélo.

  + PROS: Je pense les avoirs décrits dans mon commentaire ;o)
  - HAITTOJA: Les inconvénients : materiaalit ja lisätarvikkeet, vaikeus saatavuus sivustolta Engwe. (Vähemmät paristot, vaihtopalat jne.).
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 19. meillaud -

  un bon vélo on peut faire 65 kilometriä sur le mode 3 a environ 20 a heure

  + PROS: ce vélo a beaucoup de couple
  - HAITTOJA: un peut lourd
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 20. Engwe.de Asiakas -

  Kaikki täydellinen
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 21. YeOldeFatBiker -

  Rakastan omaani Engine X , aber die Versorgung mit Ersatzakkus und einem vernünftigem FAST Charger ist GRAUENHAFT.

  Meins ist gerade mal 2023 im Juli gekauft und das Bike selbst hat NIRGENDS auf dieser Seite einen dedizierten Ersatzakku. Fische ich nun im Ungewissen und nehme an ich kann den ENGINE PRO 16 AH akku verwenden, dann kostet der wahnwitzige 459 Euro und ist zudem AUSVERKAUFT.

  Die “Fastcharger” on normaalisti ladattava 2 A ja 3 ampeerilla NICHTS nopeasti, das standardi gerät ist BRUTAL langsam ja das etwas stärkere wird wohl kaum schneller als 6 Stunden sein.

  + PROS: TYYLI POWER RASVA RENKAAS TASAINEN KYYTI! TÄYDELLINEN KESKEYTYS! Nach nopea 2000 km noch keine wirkliche Panne, habe bei der Erstfahrt die Hälfte des Ständers verloren weil im Werk beim zusammennschrauben gepfuscht wurde. Bekam jedoch kostenlosen Ersatz. Ich trete so gut wie gar nicht mit und schaffe knapp 50 km damit bei durschn. 21-25 kmh (noin 25-30 km wenn ich mit *hust* Turbo Einstellung bis zu 40 kmh und viel Vollgas rumheize) bei 190 cm / 90 kg, suhteellinen flache Strecke. Ich liebe es trotz der massiven Nachteile die das Konzept mit sich bringt.
  - HAITTOJA: EXTREM SCHWER Die Bremsen sind wirklich nicht besonders! Akkuanzeige praktisch wertlos da hilft nur Erfahrung...ist man bei knapp halbvoll kann man davon ausgehen nur noch wenige Kilometer Saft zu haben. Von der Warnung niedriger Batteriestand bis totaler Selbstabschaltung vergingen kaum 10 minutes bei normaler Fahrt. Als Fahrrad ist das Gerät vollkommen unbrauchbar, man bekommt es kaum von der Stelle!!! Schrittgeschwindigkeit ist schon brutal anstrengend. Die Übersetzung der Gangschaltung eignet sich nicht für Leute die tatsächlich mittreten möchten und die 25 Kmh übertreffen.Da muss man schon mehrere Umdrehungen pro SEKUNDE treten um 1-2 kmh mehr rauszuholen. Das Display hat innerhalb kürzester Zeit den Plastik Innen O-Ring am Halter verloren und schlackert jetzt nur noch rum. of ENGWE als Produkt absolut ignoriert, einen Verweis auf dieses Bike findet man allenfalls einmal und zwar wenn man es kaufen wollte. Ersatzteile und Akkus sind nirgends zu finden und in keinem Fall sind eventuell kompatible für das ENGINE X als solche aufgeführt.
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Hei,

   Kiitos palautteen jakamisesta. Ota yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa tuki@engwe. Net jos tarvitset apua.

   Terveisin,
   Engwe Joukkue

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 22. Jerome (Vahvistettu omistaja) -

  je l'utilise depuis 8 päivää : c'est un super vélo. Acheté pour aller au travail (8 km A/R quotidien) je tenais à ce que le fait d'y aller a vélo ne soit jamais une contrainte, et c'est le cas : moteur très puissant qui permet d'avaler les cotes comme dans un fauteuil + je redécouvre le plaisir de voyager à l'air libre sans être enfermé dans la voiture ; on redécouvre les quartiers traversés.
  Le look est top : le fait d'avoir intégré la batterie dans le cadre le rend très esthétique, et l'impression globale est que la construction est très solide.
  Trés content de cet achat jusqu'a présent, et prix assez raisonnable au vu des prestations fournies et de la qualité avérée du produit.

  + PROS: il a un look sympa, un moteur avec un couple incroyable. Mukava. La position de conduite avec le dos bien droit est trés agréable
  - HAITTOJA: - il est fait pour les personnes assez grandes ; je mesure 1.80 et je touche le sol de la pointe des pieds - la bague de serrage de la selle ne serre pas assez : j'ai du la remplacer par une vis et un écrou plus costaud, mais maintenant ca ne bouge plus. - l'autonomie; si on tire sur l'ssistance au max (5) avec des côtes un peu velues, l'autonomie fond très vite ; on ne refait pas les lois de la physique malheureusement ...
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Hei Jerome,

   Merci de nous faire part de vos commentaires. N'hésitez pas à nous contacter via tuki@engwe. Net si vous avez des kysymyksiä!

   terveisin,
   Team Engwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 23. Laurent -

  Bonjour,
  Minulla on yksi ENGINE X, peut-on installer le système de freinage hyraulique en lieu et place des freins mécaniques ?
  kiitos

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp -

   Hei Laurent,

   Merci de nous faire part de vos commentaires. Tämä on paras mahdollinen freinage-hydraulijärjestelmän asennus. Pourriez-vous s'il vous plaît contacter notre équipe d'assistance à tuki@engwe. Net et un expert se fera un plaisir de vous aider ?

   terveisin,
   Team Engwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä

  Lisää arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Alkuperäinen hinta: 1.399 €.Nykyinen hinta: 1.299 €.

  Tilauksen kokonaismäärä:
  Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 105
  Lisää vertailuun
  ENGWE ENGINE X (EU)
  ENGWE ENGINE X (EU)

  Alkuperäinen hinta: 1.399 €.Nykyinen hinta: 1.299 €.

  virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
  ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
  Verrata
  0
  Ostoskärry