ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
- 4%

ENGWE E26

(12 arviota)

1.399

(-4%)
Tuote on luokiteltu #9 luokkaan Sähköpyörät

- Engwe E26 on huippuluokan sähköinen maastopyörä, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu viemään ajokokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Kategoria:

Engwe E26: Ultimate All-Terrain -sähköpyörä🏆

Koe ratsastuselämyksen huippu Engwe E26, nostaa kyydin äärimmäiselle tasolle

Oletko kyllästynyt samaan vanhaan työmatkaan? Kaipaatko jännittävää ajoa, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli? Älä katso pidemmälle kuin Engwe E26, paras maasto-sähköpyörä. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu valloittamaan minkä tahansa maaston ja tekemään jokaisesta matkasta helppoa. Olitpa sitten navigoimassa kaupungin kaduilla tai tutkimassa ulkoilmaa, Engwe E26 on lippusi ihastuttavaan ja innostavaan kyytiin.

Engwe E26 Electric Bike Smart -näyttö, LED-valot ja useita ajotiloja. Engwe E26 sähköpyörä Yksinkertainen, tehokas, ympäristöystävällinen Engwe E26 Sähköpyörän nopeus ja kestävyys kaikille Engwe E26 sähköpyörä Tehokas, ympäristöystävällinen ja pitkäkestoinen akku

Engwe E26 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Shimanon 7-vaihteinen vaihteisto vaivattomaan vaihteenvaihtoon ja mukautumiseen.
 • Tehokas 250 W harjaton moottori 70 Nm vääntömomentilla ja 30° nousukyvyllä.
 • Etuhaarukka mukavaan ajoon missä tahansa maastossa.
 • Irrotettava 48V 16Ah litiumakku 140 km toimintasäde yhdellä latauksella.
 • Tehokas 26×4.0-inch rasvarenkaat maastoretkille.
 • Saatavana läpimeno- ja step-over-malleina yksilöllisten mieltymysten mukaan.
 • Tukeva takateline 55 lbs (25 kg) kantavuus lisää käytännöllisyyttä.
 • Hydraulinen jarrujärjestelmä turvallisuuden ja hallinnan parantamiseksi.
 • Jousitettu Comfort-istuin sujuvaan ajoon missä tahansa maastossa.
 • Saatavana kolmessa kirkkaassa värissä: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow ja Gem Blue.
 • LED-ajovalot ja takavalot parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta.
 • Värikäs LCD-näyttö seurata nopeutta, matkaa, akun varaustasoa ja paljon muuta.

Engwe E26 sähköpyörä Shimano 7 vaihdetta

Shimano 7 vaihdetta

Sopeutuvuus on sähköpyörän avainasemassa Engwe E26 on erinomainen tässä suhteessa. Shimanon 7-vaihteisen vaihteiston ansiosta vaihteiden vaihtamisesta tulee vaivatonta, mikä johtaa sujuvaan ja saumattomaan ajokokemukseen. Oletpa sitten risteilyt tasaisilla teillä tai valloittamassa jyrkkiä mäkiä, E26:n vaihdejärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden löytää ihanteellinen välityssuhde huippusuorituskykyyn.

Tehokas harjaton moottori

Vaikuttavan 70 Nm:n vääntömomentin ansiosta tämä sähköpyörä on avaimesi monenlaisten mäkien voittamiseen. Varustettu 250 W:n harjattomalla moottorilla ja hämmästyttävällä 30°:n maksimikiipeilykyvyllä, Engwe E26 takaa tasaisen ja nautinnollisen ajokokemuksen, selviytyen vaivattomasti jyrkistä rinteistä ja haastavista maastoista.

Engwe E26 Sähköpyörän jousitushaarukka

Etujousitettu haarukka

Paranna ajokokemustasi käyttämällä Engwe E26:n etujousitushaarukka, joka on suunniteltu poikkeuksellisen mukavuuteen missä tahansa maastossa. Kohtaatpa kuoppia, kolhuja tai epätasaisia ​​pintoja, tämä edistyksellinen jousitusjärjestelmä vaimentaa asiantuntevasti iskuja ja tärinää varmistaen tasaisen tasaisen ja mukavan ajon.

Irrotettava 48V 16Ah akku

Varustettu irrotettavalla 48V 16Ah Lithium akulla, joka tarjoaa vaikuttavan 140km kantaman yhdellä latauksella. Ihanteellinen päivittäisiin työmatkoihin ja viikonloppumatkoihin, sen irrotettava akku varmistaa keskeytymättömän ajon ja kätevän sisälatauksen. Lisäksi vara-akun omistaminen kaksinkertaistaa ajomatkasi, mikä tekee pitemmistä matkoista helppoa. Tutki uusia näköaloja Engwe E26:n monipuolisuus ja käyttömukavuus.

Engwe E26 26x4 fat renkaat

26×4.0-inch Rasvaiset renkaat

Varustettu huippulaadukkaalla 26×4.0:lla inch rasvat renkaat, Engwe E26 sähköpyörä on asiantunteva enginetarkoitettu maastoretkille. Nämä mukautuvat renkaat tarjoavat erinomaisen pidon eri pinnoilla, kuten jalkakäytävällä, lumella, hiekalla ja jopa vaativissa maastoviidakkoympäristöissä. Nauti vertaansa vailla olevasta vakaudesta ja hallinnasta navigoidessasi sujuvasti eri maastoissa MX06 Electric Bike -pyörän korkean suorituskyvyn rasvarenkailla.

Räätälöidyt vaihtoehdot vaativille ratsastajille

At Engwe, asetamme etusijalle yksilölliset mieltymykset. Siksi tarjoamme ylpeänä E26:ta sekä step-through- että step-over-malleina, jotka sopivat monenlaisiin ajotyylityyleihin. Etsitpä sitten läpikulkukehyksen mukavuutta tai askelmaisen suunnittelun ajatonta estetiikkaa, Engwe E26:sta on versio, joka sopii täydellisesti makuusi ja mukavuuteen.

Engwe E26 ebike takatelineTukeva takateline

- Engwe E26 ei tarkoita vain tehoa ja mukavuutta – se on myös suunniteltu käytännöllisiksi. Tässä sähköpyörässä on vankka takateline, jonka kantavuus on 55 paunaa (25 kg), joten se tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Kuljetatpa sitten elintarvikkeita, reppua tai välttämättömiä tavaroita, E26:n takateline on luotettava kumppanisi. Kiinnitä tavarasi turvallisesti ja aja itsevarmasti tietäen, että kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla.

Hydraulinen jarrujärjestelmä

Turvallisuutesi asettaminen etusijalle ennen kaikkea Engwe E26:ssa on hydraulinen jarrujärjestelmä, joka tarjoaa tinkimättömän pysäytysvoiman, mikä parantaa merkittävästi turvallisuuttasi ja hallittavuuttasi ajon aikana. Tarvitsetpa sitten nopeita pysähdyksiä hätätilanteissa tai sujuvaa navigointia vilkkaassa liikenteessä, E26:n tarkat hydrauliset jarrut tarjoavat tarvitsemasi itseluottamuksen. Aja rauhallisin mielin tietäen, että voit pysäyttää sähköpyöräsi turvallisesti ja kontrolloidusti aina, kun tilanne sitä vaatii.

Engwe E26 Comfort-istuin jousituksella

Jousitettu Comfort-istuin

Koe mukavuuden seuraava taso Engwe Jousitettu istuin. Tämä istuin on suunniteltu huippuluokan jousitusjärjestelmällä, ja se vaimentaa iskuja ja tärinää ja tarjoaa tasaisen ajon missä tahansa maastossa. Olitpa sitten vaikeakulkuisilla poluilla tai kaupungin kaduilla, Engwe Jousitettu istuin varmistaa mukavan ja nautinnollisen pyöräilykokemuksen.

Erilaisia ​​tyylejä ja eloisia värejä

Tyylillä on yhtä paljon merkitystä kuin suorituskyvyllä sähköpyörien maailmassa. Tutustu Engwe E26, joka tarjoaa valinnan kolmesta tyylikkäästä väristä: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow ja erottuva Gem Blue. Valitse sävy, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja jätä pysyvä vaikutelma minne menetkin. Tyylikkäällä ja muodikkaalla muotoilullaan E26 kiinnittää huomion ja tekee sinusta pyöräilijöiden kateuden.

Engwe E26 vahva led etuvalo

LED-ajovalot ja takavalot

EngweLaadukkaat LED-etu- ja takavalosarjat on suunniteltu piristämään matkaasi tehokkaalla valaistuksella. Pyöräilet sitten pimeällä tiellä tai maastopolulla, valomme valaisevat edessä olevan polun, mikä helpottaa navigointia. Lisäksi takavalo varmistaa, että muut tienkäyttäjät huomaavat sinut kilometrien päästä, mikä parantaa turvallisuutta ja näkyvyyttä. Kestävän rakenteen ja pitkäkestoisen akun ansiosta tämä setti on täydellinen lisä mihin tahansa polkupyörään, mikä tarjoaa mielenrauhaa ajon aikana.

Värikäs LCD-näyttö

Sen värikkään ja helppolukuisen käyttöliittymän avulla voit vaivattomasti seurata nopeuttasi, matkaasi, akun varaustasi ja muita tärkeitä tietoja liikkeellä ollessasi. Ohjaa ajoasi säätämällä polkimen aputason tasoa tai aktivoimalla kaasutila, kaikki yhdellä napin painalluksella. Näyttö tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa nykyisistä ajoparametreistasi, mikä varmistaa, että pysyt ajan tasalla ja hallitset matkan jokaisessa vaiheessa.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe E26 Paketti sisältää

 1. E26 sähköpyörä (75% valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 48V16Ah litiumakku
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe E26 Ehdot ja käytännöt

Engwe E26 sähköpyörät

9.5Asiantuntijapisteet
- Engwe E26 on huippuluokan sähköinen maastopyörä, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu viemään ajokokemuksesi uusiin korkeuksiin.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE E26

Akun kapasiteetti (Ah)

16

Moottorin huipputeho (WATT)

250W

Suurin nopeus (KM/H)

25 KM / H

Jarrutusjärjestelmä

Hydrauliset levyjarrut

Renkaan koko (inch)

X 26 4.0

Engwe Väri

Bumblebee Yellow, Galaxy Grey, Gem Blue

Shimano Gears

7 nopeus

Latausaika (tuntia)

5.5 - 6

Sähköisen tilan kantama (KM)

50 - 60

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

120-140

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

25 kg

Mitat (cm)

194.5 x 118 x 75

Koko taitettuna (cm)

/

Satulan korkeus (cm)

90 - 102

Ohjaustangon korkeus (cm)

118 - 120

Suurin kuorma (KG)

150

Sopiva korkeus (cm)

165 - 200

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

Tehokas liikeiskunvaimennin

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IPX4

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

9 arvioita ENGWE E26

4.9 ulos 5
8
1
0
0
0
Kirjoita arvostelu
Näytä kaikki useimmat Hyödyllisiä Korkein Arvostelu Alin Rating
 1. Mauro Manenti -

  Täydellinen.

  Comprata poco tempo fa, bici bellissima e che funziona perfettamente, oltre ogni aspettativa.

  Avulias(3) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 2. SAKSA MARTINEZ -

  ES UNA BICICLETA INCREIBLEMENTE POTENTE Y MUY MANEJABLE, FUERTE Y ROBUSTA. ESTOY ENCANTADO CON ELLA. UNA PANTALLA Y UN MENU INTERNO SUPER COMPLETO, BYUENISIMAS RUEDAS Y SUSPENSION DELANTERA Y LO MEJOR EN LA TIJA DEL SILLIN TAMBIEN.

  + PROS: KAIKKI
  - HAITTOJA: QUIZAS EL PESO PERO SU ESTRUCTURA LO MERECE
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 3. samuele -

  täydellinen

  diciamo che la ENGWE E26 E bike si presenta molto bene,ben fatta tutti i particolari sono ben curati e molto robusta,nello sterrato va che una meraviglia, come durata della batteria se si usa con tranquillità si fanno tranquillamente (con pedalata di assistita100) pixXNUMXù km. Prodotto veramente valido

  Avulias(2) hyödytön(3)Olet jo äänestänyt tätä
 4. Paul T. -

  Ei mitään valittamista, pyörä käy kovaa.
  Lahjoituksetta se nousee 47 km.h:iin polkemalla vaivattomasti ja 52:een pienellä vaivalla.
  Pelkän kaasusauvan ansiosta nopeus on jopa 35 km.h
  Taso autonomia Olen noin 40 km pääosin työskentelemällä engine koska minun täytyy mennä mäkeä ylös 10 + %
  3 km nousussa olen vaivattomasti 33 km.h keskinopeudella.

  Vain kekseliäinen krakkausyksikkö, joka on vääntynyt, mutta siellä säästää myymälä ja EngweBrändi on ollut erittäin reagoiva ja tehokas.

  En epäröi pitkään, minulla on varaa toiseen pyörään ensi vuonna vaihtelemaan nautintoja

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 5. gianni sarnataro -

  Bici bellissima

  Bici di ottima fatturaQualità premiumSoddisfatto

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 6. juan gallardo carrasco -

  La bicicleta E26 esta autorizada para circular por las vias publicas sin problem de multas de trafico?

  Avulias(12) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Rakas John,

   Agradecemos mucho tus Commentarios. Puedes estar tranquilo/a, la Engwe E-26 cumple con todos los requisitos legales y, por lo general, no se necesita licencia para su uso en carretera. Para consultas adicionales, no dudes en contactarnos por correo electrónico a tuki@engwe. Net.

   Saludos cordiales,
   Joukkue Engwe

   Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 7. CRISTIAN CONTI -

  FANTASTICA PYÖRÄ

  Bike molto solida , montata in modo impeccabile , veloce , frena benissimo . E TUTTO PERFETTO E SI PERCEPISCE CHE OGNI PEZZO DELLA BIKE È FORTE SOLIDO. SUPR SODDISFACENTE

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 8. Salvatore Nauta -

  Causa lunga influenza ja bassolämpötila, devo ancora provarla su strada.
  Non riesco a capire dove si trova la centralina della E26

  + PROS: Sembra eccellente
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Ciao Salvatore,

   Mi dispiace per la tua tervehdys! Ci piacerebbe avere il tuo palautetta non appena avrai la possibilità di provare la bici. Ota yhteyttä all'indirizzo-tukitiimiin tuki@engwe. Net se hai bisogno di assistenza.

   Guarisci presto!

   terveisin,
   Squadra Enwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 9. Vicente Domenech Ibañez -

  Mi nombre es Vicente y tengo 62 años, factmente practico mtb una media de 5 días a la semana, a una media entre 30 a 50 km al día, la E26 tiene muchas de las propiedades que adaptaría a mis necesidades solo a falta de un “ sensor de torque” para que fuera la bicicleta perfecta, he revisado muchas marcas del mercado y soolo están a falta de esta sugerencia que les hago para estar en el n º 1 de la lista, he llegado a la conclusión que ENGWE E 26 TIENE LA MEJOR
  RESPUESTA AL SERVICIO TECNICO Y la mejor gama de bicicletas electricas que se adaptan a todas las necesidades. Tengo planeado para el mes de Septiembre comprar mi próxima Ebike si todo sale según lo planeado y me gustaría que fuera ENGWE E26 (vääntömomenttianturi). muchas gracias y un saludo

  + PROS: PLUSSAT: Modelo, robusta, autonomía, calidad-precio construcción jne......... (todo)
  - HAITTOJA: No tiene Sensor de vääntömomentti, ei entrega la potencia de forma uniforme hay que ir en la 5 potencia para desarrollar los 25 km/h lo que que es un error
  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • PayHelp (myymäläpäällikkö) -

   Estimado Vicente,

   ¡Agradecemos tu valiosa retroalimentación sobre nuestra bicicleta ENGWE E26! Nos alegra saber que has encontrado muchas características que se adaptan a tus necesidades. Tomamos en cuenta tu sugerencia sobre el sensor de torque y estamos comprometidos a mejorar continuamente.

   ¡Gracias por tu apoyo y confianza en nosotros!

   Ystävällisin terveisin!
   Engwe

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä

  Lisää arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1.399

  Tilauksen kokonaismäärä:
  Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 186
  Lisää vertailuun
  virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
  ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
  Verrata
  0
  Ostoskärry