ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡

ENGWE E26

Anna

1.459

Tuote on luokiteltu #6 luokkaan Sähköpyörät

- Engwe E26 on huippuluokan sähköinen maastopyörä, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu viemään ajokokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Kategoria:

Engwe E26: Ultimate All-Terrain -sähköpyörä🏆

Koe ratsastuselämyksen huippu Engwe E26, nostaa kyydin äärimmäiselle tasolle

Oletko kyllästynyt samaan vanhaan työmatkaan? Kaipaatko jännittävää ajoa, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli? Älä katso pidemmälle kuin Engwe E26, paras maasto-sähköpyörä. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu valloittamaan minkä tahansa maaston ja tekemään jokaisesta matkasta helppoa. Olitpa sitten navigoimassa kaupungin kaduilla tai tutkimassa ulkoilmaa, Engwe E26 on lippusi ihastuttavaan ja innostavaan kyytiin.

Engwe E26 Electric Bike Smart -näyttö, LED-valot ja useita ajotiloja. Engwe E26 sähköpyörä Yksinkertainen, tehokas, ympäristöystävällinen Engwe E26 Sähköpyörän nopeus ja kestävyys kaikille Engwe E26 sähköpyörä Tehokas, ympäristöystävällinen ja pitkäkestoinen akku

Engwe E26 Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Shimanon 7-vaihteinen vaihteisto vaivattomaan vaihteenvaihtoon ja mukautumiseen.
 • Tehokas 250 W harjaton moottori 70 Nm vääntömomentilla ja 30° nousukyvyllä.
 • Etuhaarukka mukavaan ajoon missä tahansa maastossa.
 • Irrotettava 48V 16Ah litiumakku 140 km toimintasäde yhdellä latauksella.
 • Tehokas 26×4.0-inch rasvarenkaat maastoretkille.
 • Saatavana läpimeno- ja step-over-malleina yksilöllisten mieltymysten mukaan.
 • Tukeva takateline 55 lbs (25 kg) kantavuus lisää käytännöllisyyttä.
 • Hydraulinen jarrujärjestelmä turvallisuuden ja hallinnan parantamiseksi.
 • Jousitettu Comfort-istuin sujuvaan ajoon missä tahansa maastossa.
 • Saatavana kolmessa kirkkaassa värissä: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow ja Gem Blue.
 • LED-ajovalot ja takavalot parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta.
 • Värikäs LCD-näyttö seurata nopeutta, matkaa, akun varaustasoa ja paljon muuta.

Engwe E26 sähköpyörä Shimano 7 vaihdetta

Shimano 7 vaihdetta

Sopeutuvuus on sähköpyörän avainasemassa Engwe E26 on erinomainen tässä suhteessa. Shimanon 7-vaihteisen vaihteiston ansiosta vaihteiden vaihtamisesta tulee vaivatonta, mikä johtaa sujuvaan ja saumattomaan ajokokemukseen. Oletpa sitten risteilyt tasaisilla teillä tai valloittamassa jyrkkiä mäkiä, E26:n vaihdejärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden löytää ihanteellinen välityssuhde huippusuorituskykyyn.

Tehokas harjaton moottori

Vaikuttavan 70 Nm:n vääntömomentin ansiosta tämä sähköpyörä on avaimesi monenlaisten mäkien voittamiseen. Varustettu 250 W:n harjattomalla moottorilla ja hämmästyttävällä 30°:n maksimikiipeilykyvyllä, Engwe E26 takaa tasaisen ja nautinnollisen ajokokemuksen, selviytyen vaivattomasti jyrkistä rinteistä ja haastavista maastoista.

Engwe E26 Sähköpyörän jousitushaarukka

Etujousitettu haarukka

Paranna ajokokemustasi käyttämällä Engwe E26:n etujousitushaarukka, joka on suunniteltu poikkeuksellisen mukavuuteen missä tahansa maastossa. Kohtaatpa kuoppia, kolhuja tai epätasaisia ​​pintoja, tämä edistyksellinen jousitusjärjestelmä vaimentaa asiantuntevasti iskuja ja tärinää varmistaen tasaisen tasaisen ja mukavan ajon.

Irrotettava 48V 16Ah akku

Varustettu irrotettavalla 48V 16Ah Lithium akulla, joka tarjoaa vaikuttavan 140km kantaman yhdellä latauksella. Ihanteellinen päivittäisiin työmatkoihin ja viikonloppumatkoihin, sen irrotettava akku varmistaa keskeytymättömän ajon ja kätevän sisälatauksen. Lisäksi vara-akun omistaminen kaksinkertaistaa ajomatkasi, mikä tekee pitemmistä matkoista helppoa. Tutki uusia näköaloja Engwe E26:n monipuolisuus ja käyttömukavuus.

Engwe E26 26x4 fat renkaat

26×4.0-inch Rasvaiset renkaat

Varustettu huippulaadukkaalla 26×4.0:lla inch rasvat renkaat, Engwe E26 sähköpyörä on asiantunteva enginetarkoitettu maastoretkille. Nämä mukautuvat renkaat tarjoavat erinomaisen pidon eri pinnoilla, kuten jalkakäytävällä, lumella, hiekalla ja jopa vaativissa maastoviidakkoympäristöissä. Nauti vertaansa vailla olevasta vakaudesta ja hallinnasta navigoidessasi sujuvasti eri maastoissa MX06 Electric Bike -pyörän korkean suorituskyvyn rasvarenkailla.

Räätälöidyt vaihtoehdot vaativille ratsastajille

At Engwe, asetamme etusijalle yksilölliset mieltymykset. Siksi tarjoamme ylpeänä E26:ta sekä step-through- että step-over-malleina, jotka sopivat monenlaisiin ajotyylityyleihin. Etsitpä sitten läpikulkukehyksen mukavuutta tai askelmaisen suunnittelun ajatonta estetiikkaa, Engwe E26:sta on versio, joka sopii täydellisesti makuusi ja mukavuuteen.

Engwe E26 ebike takatelineTukeva takateline

- Engwe E26 ei tarkoita vain tehoa ja mukavuutta – se on myös suunniteltu käytännöllisiksi. Tässä sähköpyörässä on vankka takateline, jonka kantavuus on 55 paunaa (25 kg), joten se tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Kuljetatpa sitten elintarvikkeita, reppua tai välttämättömiä tavaroita, E26:n takateline on luotettava kumppanisi. Kiinnitä tavarasi turvallisesti ja aja itsevarmasti tietäen, että kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla.

Hydraulinen jarrujärjestelmä

Turvallisuutesi asettaminen etusijalle ennen kaikkea Engwe E26:ssa on hydraulinen jarrujärjestelmä, joka tarjoaa tinkimättömän pysäytysvoiman, mikä parantaa merkittävästi turvallisuuttasi ja hallittavuuttasi ajon aikana. Tarvitsetpa sitten nopeita pysähdyksiä hätätilanteissa tai sujuvaa navigointia vilkkaassa liikenteessä, E26:n tarkat hydrauliset jarrut tarjoavat tarvitsemasi itseluottamuksen. Aja rauhallisin mielin tietäen, että voit pysäyttää sähköpyöräsi turvallisesti ja kontrolloidusti aina, kun tilanne sitä vaatii.

Engwe E26 Comfort-istuin jousituksella

Jousitettu Comfort-istuin

Koe mukavuuden seuraava taso Engwe Jousitettu istuin. Tämä istuin on suunniteltu huippuluokan jousitusjärjestelmällä, ja se vaimentaa iskuja ja tärinää ja tarjoaa tasaisen ajon missä tahansa maastossa. Olitpa sitten vaikeakulkuisilla poluilla tai kaupungin kaduilla, Engwe Jousitettu istuin varmistaa mukavan ja nautinnollisen pyöräilykokemuksen.

Erilaisia ​​tyylejä ja eloisia värejä

Tyylillä on yhtä paljon merkitystä kuin suorituskyvyllä sähköpyörien maailmassa. Tutustu Engwe E26, joka tarjoaa valinnan kolmesta tyylikkäästä väristä: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow ja erottuva Gem Blue. Valitse sävy, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja jätä pysyvä vaikutelma minne menetkin. Tyylikkäällä ja muodikkaalla muotoilullaan E26 kiinnittää huomion ja tekee sinusta pyöräilijöiden kateuden.

Engwe E26 vahva led etuvalo

LED-ajovalot ja takavalot

EngweLaadukkaat LED-etu- ja takavalosarjat on suunniteltu piristämään matkaasi tehokkaalla valaistuksella. Pyöräilet sitten pimeällä tiellä tai maastopolulla, valomme valaisevat edessä olevan polun, mikä helpottaa navigointia. Lisäksi takavalo varmistaa, että muut tienkäyttäjät huomaavat sinut kilometrien päästä, mikä parantaa turvallisuutta ja näkyvyyttä. Kestävän rakenteen ja pitkäkestoisen akun ansiosta tämä setti on täydellinen lisä mihin tahansa polkupyörään, mikä tarjoaa mielenrauhaa ajon aikana.

Värikäs LCD-näyttö

Sen värikkään ja helppolukuisen käyttöliittymän avulla voit vaivattomasti seurata nopeuttasi, matkaasi, akun varaustasi ja muita tärkeitä tietoja liikkeellä ollessasi. Ohjaa ajoasi säätämällä polkimen aputason tasoa tai aktivoimalla kaasutila, kaikki yhdellä napin painalluksella. Näyttö tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa nykyisistä ajoparametreistasi, mikä varmistaa, että pysyt ajan tasalla ja hallitset matkan jokaisessa vaiheessa.

Ensiluokkaista laatua erinomaisella kohtuuhintaisella ja edullisella hinnalla!🏆

Engwe® on omistautunut tuottamaan edistyneimpiä sähköpyöriä noudattamalla uusimpia tekniikoita sekä korkeimpia laatu- ja tuotantostandardeja. Ymmärtäminen, että hyvä sähköpyörä ei ole ainoa asia, Engwe® loi poikkeuksellisen halvan hinnoittelumallin. Suosittelemme tekemään oman tutkimuksen ja vertailemaan Engwe® sähköpyörät kilpailijamalleilla. Olemme varmoja, että et löydä muita edistyksellisiä pyöriä näin edullisessa hintaluokassa. Edistyneen suunnittelun voittaja, hinnan voittaja! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Laatu

Engwe E26 Paketti sisältää

 1. E26 sähköpyörä (75% valmiiksi koottu)
 2. Yksi vaihdettava 48V16Ah litiumakku
 3. Laturi
 4. Asennustyökalut
 5. Ohjekirja

Engwe E26 Ehdot ja käytännöt

Engwe E26 sähköpyörät

9.5Asiantuntijapisteet
- Engwe E26 on huippuluokan sähköinen maastopyörä, jossa yhdistyvät voima, mukavuus ja tyyli. Verrattoman vääntömomentin, laajennetun toiminta-alueen ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta E26 on suunniteltu viemään ajokokemuksesi uusiin korkeuksiin.
jousitus
9.5

Tekniset tiedot: ENGWE E26

Akun kapasiteetti (Ah)

16

Moottorin huipputeho (WATT)

250W

Suurin nopeus (KM/H)

25 KM / H

Jarrutusjärjestelmä

Hydrauliset levyjarrut

Renkaan koko (inch)

X 26 4.0

Engwe Väri

Bumblebee Yellow, Galaxy Grey, Gem Blue

Shimano Gears

7 nopeus

Latausaika (tuntia)

5.5 - 6

Sähköisen tilan kantama (KM)

50 - 60

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

120-140

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

25 kg

Mitat (cm)

194.5 x 118 x 75

Koko taitettuna (cm)

/

Satulan korkeus (cm)

90 - 102

Ohjaustangon korkeus (cm)

118 - 120

Suurin kuorma (KG)

150

Sopiva korkeus (cm)

165 - 200

Iskunvaimennin (etu)

Mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennin (takana)

Tehokas liikeiskunvaimennin

Vedenpitävyysluokitus (IPX)

IPX4

Energian talteenottojärjestelmä

/

Certification

CE, EN 15194, RoHS

Takuu (kuukautta)

12

Käyttäjien arviot

0.0 ulos 5
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu “ENGWE E26"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1.459

Tilauksen kokonaismäärä:
Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 169
Lisää vertailuun
virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry