Suositeltu! - 9%

Kaabo Mantis 10 Pro+

(21 arviota)

Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.999 €.

(-9%)

- Kaboo Mantis 10 Pro+ on tehokas kaksoismoottorikäyttöinen, kaksoisjousitettu e-skootteri, joka tuo maasto-suorituskykyä kaupunkiympäristöön. Tämä skootteri voi saavuttaa jopa 60 km/h nopeuden, ja sen optimaalinen toimintasäde on 90 km yhdellä latauksella.
Nyt saatavana mustana värinä.

Kategoria:

Kaabo Mantis 10 Pro+ 2000w 60v 24.5AH kaksipyöräinen kaksimoottorinen sähköskootteri 🏆

Vain 10 kg painava Kaabo Mantis 30 on todellinen voittaja korkean suorituskyvyn agility-kategoriassa. Skootteri myös taittuu, joten se on helppo säilyttää ja kuljettaa.

Tässä Mantis-sarjan Pro-versiossa on kaksi 1000 watin harjatonta 60 V moottoria, jotka tuottavat jopa 3200 wattia huipputehon ja pystyvät kiipeämään 45 % rinteissä.
Huippunopeus on 70 km/h ja valtava optimaalinen toimintasäde on 90 km 60v 24.5Ah päivitetyn LG / Samsungin litiumakun ansiosta. Etu- ja takajousitus takaavat hallitun ajon epätasaisessa maastossa. Likapoluilla ajaminen ja puiden juurien yli hyppiminen ei ole ongelma. Kaksoisprojektorin LED-valot edessä ja takana varmistavat, että olet huomannut, samoin kuin upeat LED-dekkinauhat.
Tämän valikoiman huippuluokan mantissa on LG / Samsung 24.5 AH akku, täydet hydrauliset etu- ja takalevyjarrut sekä kuuluisa Minimotors®-ohjain, joka mahdollistaa edistykselliset toiminnot, kuten ABS ja regeneratiivisen jarrutuksen. Skootteri painaa 30 kg, ja se myös taittuu kokoon helpottamaan säilytystä ja kuljetusta.

Kaabo Mantis 10 Pro+ tärkeimmät edut

 • 10 Inch Renkaat Varmista, että ajo tuntuu vakaalta ja turvalliselta, sillä pienet kolhut tai tien epätasaisuudet ovat menneisyyden ongelma.
 • Iskevät jousitusvarret korkealla maanpinnan yläpuolella, varmista, että et koskaan kosketa tai osu mihinkään esteeseen.
 • Jousiiskunvaimentimet vaimentaa lisäksi mahdolliset iskut ja tarjoaa paljon pehmeämmän ja turvallisemman ajon.
 • Kaksi 1000 watin harjatonta moottoria, korkeammalla huipputeholla, voidaan tuntea äärimmäisillä kiihtyvyyksillä ja suurilla nopeuksilla.
 • Taitettava muotoilu varmistaa, että voit aina taittaa Kaabo Mantissi ja säilyttää sen tai sijoittaa sen autosi tavaratilaan.
 • Minimotorsin® älykäs LCD-näyttö tiedetään olevan maailman paras uskomattomilla ajo-ominaisuuksilla.
 • Etu- ja takahydrauliset levyjarrut tarjoavat nopean ja turvallisen katkaisun lisätoiminnolla ABS-turvallisella jarrutuksella.
 • Elektroninen jarrujärjestelmä hidastaa lisäksi sähköskootteria ja lataa akkua samalla kun se hidastaa.
 • Uusinta jarrutustehoa Verrattiin ammattimaisesti tuloksiin, jotka osoittivat olevan lyhin jarrutusmatka.
 • LED-valot edessä, takana ja kannen puolella tekevät skootterista näkyvän yöllä ja tarjoavat futuristisen ilmeen sinisten sivujen LEDien ansiosta.

10 Inch Kaabo Mantis 10 Pro+ renkaat

Korkealuokkainen 10-inch renkaat tarjoavat paremman pidon ja hallitun ajon epätasaisessa maastossa. 10-inch renkaat varmistavat, että ajo tuntuu vakaalta ja turvalliselta, vaikka pienet kolhut tai tien epätasaisuudet ovat menneisyyden ongelma.

Iskevät jousitusvarret

Ensimmäinen asia, joka erottuu, ovat näyttävät jousitusvarret, jotka yhdistävät pyörät runkoon. Nämä jousitusvarret on tuettu kahdella iskunvaimentimella lisämukavuuden lisäämiseksi, jotka selviävät helposti kuoppaisimmistakin teistä ja joilla on fantastinen käsiteltävyys vakaan ajon takaamiseksi.

Jousiiskunvaimentimet

Jousijousituksella varustetut kaksi iskunvaimentinta tarjoavat mahtavan ajon epätasaisessa maastossa, joten likapoluilla ajaminen ja puiden juurien yli hyppiminen ei ole ongelma.

Kaksi 1000 watin harjatonta moottoria

Molemmissa pyörissä on napamoottorit, jotka ovat valittavissa yksi- tai kaksoisvetoisuudesta. Nämä kaksoisharjattomat 1000 watin moottorit tuottavat 3200 wattia huipputehoa ja pystyvät kiipeämään 40 % rinteisiin. Huippunopeus on 70 km/h ja optimaalinen toimintasäde 90 km 60 V 24.5 Ah litiumakun ansiosta.

Taitettava Kaabo Mantis 10 Pro+

Skootterin maksimipaino on 120 kg ja nettopaino vain 30 kg, joten skootteri on myös taitettava varastoinnin ja kuljetuksen helpottamiseksi.

Älykäs LCD -näyttö

Alkuperäinen näyttö/ohjain Minimotors® EY3 sisältää akun osoittimen, nopeusmittarin, vaihteen säädön, matkan kilometrimäärän, ODO:n (elinikäinen kilometri), valonsäätimen, jännitetason, sähkövirran tason ja virhekoodit.

Jarrut edessä ja takana

Sekä etu- että takalevyjarrut tarjoavat erinomaisen pysäytysvoiman ja selviävät vaikeimmistakin olosuhteista.

Elektroninen jarrujärjestelmä

2000w Mantiksen hydraulijarruissa on myös elektroninen jarrujärjestelmä, mikä tarkoittaa, että pieni jarrujen napautus sammuttaa takamoottorin. Tämä on turvaominaisuus, joka auttaa lyhentämään huomattavasti jarrutusmatkaa ja suojaa moottoria liialliselta rasitukselta.

Uusinta jarrutustehoa

On ehdottoman välttämätöntä saada samankokoinen jarruratkaisu, joka vastaa moottorin tehoa. Mantis 2000w 24.5AH -malliin on siksi asennettu hydraulinen korkeapainejarrujärjestelmä, joka ottaa tehtäväkseen pysäyttää 2000 watin raakatehon molemmista moottoreista.

LED-valot edessä, takana ja kansilla

Kaabo Mantis Prossa on etu-, taka- ja kansivalot, jotka tekevät ratsastajasta erittäin näkyvän kaikissa ajo-olosuhteissa lisäturvallisuuden vuoksi.

Tekniset tiedot: Kaabo Mantis 10 Pro+

määrittely
Paino (KG)

30 kg

määrittely
Väri

Musta, sininen, punainen, hopea

Akku

LG Li-ion 60V 24.5Ah

Akun asento

laudan alla

jarrut

Täyshydrauliset jarrut + ABS

Mitat

126.7x56x23 cm

näyttö

Minimoottorin näyttö / kaasu

Ajaa

etu- ja takaveto

Arvioitu alue

115 kilometriä (eco / single drive)*, 90 kilometriä (eco / single drive)*

Mitat (taitettu)

126x56x48cm

Valot

LED-etuvalo+LED-kansivalo+suuntavalo+ajovalo torvella

moottori

2x 60V 1000W BLDC

jousitus

etu- ja takajousivarret

Renkaan koko

10" x 2,5" ilmarenkaat

Huippunopeus

60 km / h

Painoraja

120 kg / 265 lbs

21 arvioita Kaabo Mantis 10 Pro+

4.9 ulos 5
19
2
0
0
0
Kirjoita arvostelu
Näytä kaikki useimmat Hyödyllisiä Korkein Arvostelu Alin Rating
 1. Pauli 98 -

  Hyvä skootteri saapui erittäin nopeasti. Ei hätää toistaiseksi, suosittelen tätä Engwe Kaabo myymälä!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 2. Malik Q -

  Skootteri on odotettua parempi, laatu on korkealla tasolla, kulkee ja kulkee hyvin. Paketti tuli kotiini 6 arkipäivässä

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 3. Mario Muller -

  Minulla on kysymys, voitko toimittaa ylimääräistä akkua skootteriani? Tarvitsen 24.5H:n, kiitos

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 4. Aamir -

  3 nap alta megjott! Hienoa! Csak agentti Lani tudom less eladot!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 5. LOREAN B. SONI -

  Suosittelen kaabomantis.com-kauppaa

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 6. Rudolf Kirsch -

  Skootteri saapui hieman pitkässä ajassa sen jälkeen kun se ostettiin ennakkoon, erittäin luotettava myyjä.. Yhden päivän kuluttua minulla oli ongelma ohjaimen kanssa, mutta heti he antoivat korvaavan takuun.. Erinomainen myyjän yhteydenotto, valmiina kysy kysymyksiä .. Ei mitään pahaa sanottavaa ..

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 7. Johan Johy -

  Rakas KAABO, kiitos, että toit minulle tämän pedon. Ennen minulla oli Zero10, mutta et voi verrata sitä tähän nopeaan petoon. Se on tavallaan hullua. Jopa ihmiset, jotka rakastavat nopeutta, pelkäävät sitä. TÄYSIN KUIN HALUIN. Kiitos. Johy

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 8. Äiti  -

  4 päivää on saapunut kotiini, skootterit ovat hyvässä kunnossa. Täysin uusi Mantis 10 Plus Minimotors-näytöllä. Täydellinen skootteri hyvä hinta. Olen niin tyytyväinen tähän skootteriin. Huippukauppa!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 9. MARIA M.M, -

  Se kulkee hyvin, melko nopeasti. Tarvitsee pidemmän takalokasuojan sadetta varten. Minun oli vaikea koota niin paljon rahaa. Se on hyvä skootteri, mutta täytyy säästää paljon rahaa. Toivottavasti kestää monta vuotta. Kauppa oli nopea, kiitos! M

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 10. sarah w. <3 -

  Kiitos neiti Loidalle nopeasta vastauksesta ja tuesta sähköpostien kautta. En ymmärtänyt joitain eroja Mantis PRO plus:n ja mantis plus:n välillä, mutta luulen, että sain sen ja tilasin juuri escootterin. Kiitos vilpittömästi. Sarah

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 11. WinSTONE -

  Loistava ja voimakas. Suosittelen ostamaan leveämmän lokasuojan takaosaan

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 12. Davidoff -

  Kaupan myyntitiimi oli kärsivällinen ja avulias, ja he vastasivat kaikkiin skootteria koskeviin kysymyksiini ennen sen tilaamista. Paketti saapui nopeasti ja hyvässä kunnossa, en malta odottaa, että pääsen ajamaan sillä nyt! Suosittelen tätä e-skootteria!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 13. ON  -

  annan 5 tähteä, mutta odotan uutta ohjainta, koska tässä oli ongelma

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 14. ihailen BB:tä -

  Ansaitsee alle 10 tähden huomion! Iso kiitos NOPEASTA toimituksesta. Kaikki myyjät haluavat lähettää "ennakkomyyntinä", mutta kaabomantis.comilla on sitä varastossa ja saat muutamassa päivässä sen mahtavan

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 15. Javier Molinoqe -

  Kaabo on hieno, se saapui viidessä päivässä. Erinomaista yhteydenpitoa kaupan kanssa, ja he vastasivat minulle puhelulla. Suosittelen lämpimästi tätä kauppaa!!!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 16. laihduttaja  -

  Erittäin hyvä ja hieno skootteri, joka ajaa nopeasti. Kaupan palvelu on todella hyvää .. hyvin perillä olevaa ja luotettavaa maksujen kanssa. 4 päivää skootteri seisoi kotonani ja saatoin nauttia .. lihava 5 tähteä

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 17. Mitja Kovac -

  Nautin ajeluista. Olen onnekas, että kaupungissani poliisit eivät välitä, jos menet nopeasti. Joten poistin 25 kmh rajan ja voin mennä hyvin nopeasti. Mitja

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 18. Sara Kovac -

  kuvauksen mukainen nopea toimitus erittäin tyytyväinen kaikin puolin erittäin suosittelen.!!!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 19. AndreW -

  erittäin hyvä kauppa ja skootteri! Skootteri saapuu nopeasti hyvässä kunnossa, kuten myyjä sanoi, saapuu 3 päivässä yli odotusteni. Täydellinen!

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 20. Sp00cky -

  mantis 10 vastaanotettiin 5 työpäivässä. Kaikki on täydellistä myynnin jälkeen. erittäin hyvä kauppa. yksi parhaista.

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 21. Antonio Levine -

  Kuten kuvattu. Luotettava kauppa. Skootteri näyttää tukevalta ja laadukkaalta. En malta odottaa, että pääsen testaamaan sitä pitkällä matkalla

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä

  Lisää arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.999 €.

  Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 3
  Lisää vertailuun
  Kaabo Mantis 10 Pro+
  Kaabo Mantis 10 Pro+

  Alkuperäinen hinta: 2.199 €.Nykyinen hinta: 1.999 €.

  virhe:
  ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
  Verrata
  0
  Ostoskärry