Engwe Pyörän telinelaukku 17l-35l

(27 arviota)

89

Kategoria:

ENGWE on nuori brändi on tuhansia faneja. Yritys keskittyy pyörä- ja pyöräilyvarusteisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tuotteita, jotka auttavat sinua nauttimaan pyöräilyurheilusta mukavuudella, mukavuudella ja tyylillä.
ENGWE Vedenpitävä Polkupyörä laukku
ENGWE Bicycle Bag on kauniisti suunniteltu, tiukkaa materiaalia sisältävä, monikäyttöinen tuote. Sen yksinkertainen asennus, kolmipistekiinnitys, vedenpitävä ja suuri kapasiteetti tekevät siitä jokaisen käyttäjän ensimmäisen valinnan.

VEDENKESTÄVÄ: ENGWE Hiilikomposiittinahasta valmistettu pyörän tavaratilalaukku, joka on vahvaa vettä hylkivää ja kestävää.
TAITTUVA KAPASITEETTI: Suuren kapasiteetin polkupyörälaukkujen takateline voidaan avata vetoketjuilla pyörälaukkuun, kun tarvitset lisää kapasiteettia.
MONITOIMINTO: Herkissä pyörälaukuissa on 2 olkahihnaa, joita voidaan käyttää matkalaukkuna. Kannettava muotoilu helpottaa matka-elämääsi.
PAKSUTTA VÄHENTÄÄ ISKUJA: Pehmustettu sisäpuoli vähentää iskuja pyöräilyn aikana. Irrotettava osio käytön joustavuuden lisäämiseksi.
YHDISTYNYT RUNKO: Vaikea taipua käytön aikana Suojaa vaatteet, kengät, puhelin, vaatteet, kengät, puhelin, kamerat, vedenkeitin ja muut pyörän tavaratilan pussiin kuuluvat tavarat luotettavasti.

ENGWE Polkupyörälaukun toiminnon esittely
ENGWE Polkupyörälaukun toiminnon esittely

Yläkahvan muotoilu tekee laukusta kannettavan ja tekee matkustamisesta mukavampaa ja helpompaa.

Laukku voidaan avata ylhäältä, jotta tavaroihisi on helppo päästä käsiksi ja estää esineiden putoamisen ja vaurioitumisen.

Laukussa on kaksikerroksinen vetoketju, joka parantaa vedenpitävyyttä.

Laukussa on tasku vesikuppia varten. Voit sijoittaa vesikupin, mikä ratkaisee juomaveden ongelman matkan aikana.

Takaosa ENGWE polkupyörälaukkuun voidaan upottaa takavalot ajoturvallisuuden lisäämiseksi yöllä.

Pyörän molemmat puolet voidaan laajentaa alkuperäisestä 17 litrasta maksimitilavuuteen 35 litraa, mikä täyttää kaikki matkasi tarpeet.

Heijastavat nauhat molemmilla puolilla auki taittamisen jälkeen voivat muistuttaa takana tai molemmilla puolilla olevia ajoneuvoja yöllä ja parantaa ajon luotettavuutta yöllä.

pyöräpussi
Helppo puhdistaa
Toisin kuin muut pyörälaukut, helppous, joka sinulla on [ ENGWE Bike Rack Bag] pyyhkiäksesi sen puhtaaksi. Laukun pinta on kiiltävä ja sen materiaali hylkii hyvin likaa. Kuten tiedämme, kun lähdet ulkoilemaan, et voi välttää sen tuomista likaisiin paikkoihin. Tämän laukun avulla sinulla ei ole enää ongelmia.

Pyörän telinelaukkuna
Voit käyttää laukkua pyörätelinelaukkuna. Se on helppo asentaa, vakaa ja kätevä. Se tulee 35 litran suurella kapasiteetilla, voi vastata tarpeisiisi.

Reppuna
Reppuna voit vapauttaa kätesi ulkoiluun. Suuri hihna, jossa pehmustettu olkatuki, jota voit kantaa reppuna olkapäällä. Se saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi, kuten muutkin tavalliset reput. Siinä on muodikas ulkoasu, voit kuljettaa sitä myös kouluun tai töihin.

Käsilaukkuna
Käsilaukkuna voit kuljettaa sitä helposti kahden kantokahvan ansiosta. Mukana tarranauha, joten se pitää molemmat kahvan olkaimet yhdessä. Vaikka laukku on isompi, se on myös erittäin kevyt.

Olkalaukkuna
Olkalaukkuna se on riittävän suuri näyttämättä typerältä. Tämä laukku toimii hyvin ja näyttää hyvältä. Voit vapauttaa kätesi matkoillasi.

27 arvioita Engwe Pyörän telinelaukku 17l-35l

4.8 ulos 5
22
4
1
0
0
Kirjoita arvostelu
Näytä kaikki useimmat Hyödyllisiä Korkein Arvostelu Alin Rating
 1. Carl -

  Kaunis sadetiivis muotoilu loistava konsepti ja monipuolisuus.

  Se on upea laukku, joka rakastaa konseptia ja monipuolisuutta, mutta ensimmäistä kertaa käydessäni vetoketju meni rikki. Kuitenkin, Engwe.net oli ystävällisesti korvannut sen mahdollisimman pienellä vaivalla. 

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 2. Rachelle -

  Hieno pyörälaukku

  Erittäin mukava laukku erittäin tilava kiinnikkeet helposti suositella

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 3. CW -

  Upea työmatka- tai päiväreppu

  Rakasta tätä laukkua. Erittäin hyvä rakenne, materiaalit ovat kestäviä eivätkä ole halpoja. Odotan innolla lastaamista pitkiä matkoja varten. Pehmustettu osa on mukava, jakajilla, jos haluat ottaa kameran tai kuvausvälineet mukaan lenkille. 

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 4. Randy Powerman -

  Kiitos

  Love it

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 5. Marion Fortner -

  Loma-aika pyörällä

  suuri tuote

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 6. MG -

  Hieno laukku!

  Rakasta tätä laukkua! Hyvin tehty!

  Yksi henkilö piti tätä hyödyllisenä

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 7. Mojo -

  Yhtä hyvä 1/2 hinnalla

  Ostin tämän Pedego-pyörääni, miehelläni on sama tarkka versio, jota he myyvät kaksinkertaisella hinnalla. Laatu näyttää yhtä hyvältä, aika näyttää kestävätkö molemmat. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen! 

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 8. Mimo -

  Yksinkertaisesti paras.

  Markkinoiden paras laukku Rad Mini 4 kädet alaspäin. 

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 9. D. McNamara -

  Todella kaunis tavaralaukku!

  Kävin läpi 4 erilaista laukkua löytääkseni sellaisen, joka on riittävän suuri ja muotoiltu hyvin sopimaan Juiced Bikes Rip Current S:ään näyttämättä typerältä. Useimmat olivat liian pieniä pussissa tarvittaville tavaroille. Henkilökohtaisesti tämä toimii mielestäni hyvin ja näyttää hyvältä. Minulla ei ole todellista käyttöä taitettaville pikkuhousuille, ja olisin rakastunut tähän laukkuun, jos ne olisivat irrotettavat – voisin avata ne vetoketjun ja sivutaskut, kun en niitä käytä. tarvitsen niitä, ja lisää toinen tai molemmat tarpeistani. Laukku on hyvin tehty, vetoketjut toimivat moitteettomasti (ja ovat mielestäni vedenpitäviä), laukut näyttävät tukevilta ja tarranauhat ovat riittävän pitkiä kassin kiinnittämiseen hyvä on. 

  Avulias(1) hyödytön(1)Olet jo äänestänyt tätä
 10. Amazon Asiakkaan -

  laatua ja hyödyllisyyttä

  kuten odotimme

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 11. Timothy Hammer -

  Monipuolinen ja hyvin tehty

  Toimi loistavasti

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 12. Rouva G. -

  Tarranauhat eivät ole käyttäjäystävällisiä

  Tarranauhat ovat haastavia pukea ja riisua. Ne juoksevat laukun alla puolelta toiselle, eikä miehen käsille ole tarpeeksi tilaa pyörän rungon alle. Itse laukku on loistava, ja siinä on paljon tilaa, ja sivuilla olevat paneer-laukut ovat hyödyllisiä. Toivon vain, että se olisi helpompi asentaa

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 13. nikos33 -

  Näyttää erittäin hyvältä

  Vahva ja tilava.

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 14. Elisa -

  Hieno pyörälaukku

  Sisältää paljon tavaraa lyhyitä tai pitkiä matkoja varten. Aviomies varasti tämän, joten meidän piti hankkia toinen lol

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 15. mauricio perez-risti -

  Rakastan laukkua.. mutta

  Rakastan tätä laukkua. Olin tämän laukun ja Ragtime unisexin välissä, koska vaikka rakastan tätä materiaalia, en pitänyt pullonpitimestä tai kantohihnasta, vaan mieluummin Ragtimen puhtaasta ulkonäöstä. Tilasin pussin joka tapauksessa, ja varovasti uudella, yksipuolisella partakoneen terällä poistin hihnat ja pullonpidikkeen. Siitä tuli odotettua parempi, ja nyt voin sanoa, että rakastan tätä laukkua todella paljon. 

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 16. Kriketti -

  Carry All erittäin kätevä ja fiksun näköinen

  Pidän todella tästä laadukkaasta laukusta. Kuljettaa paljon tavaroita, on hyvännäköinen ja tyylikäs

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 17. Ruth Frank ja Don B. -

  näyttää hyvin rakennetulta

  laita vain himiway sähkö. fat bike sopii täydellisesti. näyttää hyvältä saa nähdä kestävyydestä??? Luulen, että SE TOIMII HYVIN

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 18. Joseph Marletta -

  Hieno lokero!

  Upea laukku! Paljon tilaa.

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 19. Mitchell C. -

  Tämä on ainoa ostamisen arvoinen laukku, se on hieman parempi kuin 109 dollarin rockbros-laukku

  erittäin laadukas tämä ja 109 dollarin rockbros laukku ovat ainoat laukut, jotka kannattaa ostaa. Tämä laukku kiinnittyy täysin kiinteästi, joten se ei liiku lainkaan.

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 20. Darla Jacobs -

  Rakastan sitä!

  Juuri sitä etsin, olen erittäin tyytyväinen siihen.

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 21. Lisa Beasley -

  Kapasiteetti ei vain riitä

  Pidin konseptista käsilaukkuista, jotka on säilytetty paremmin hallittavan kantolaukun sivuilla, ja halusin todella, että tämä toimii minulle, mutta… siinä ei vain ole tarpeeksi kapasiteettia, jota tarvitsen edes päivittäiseen käyttöön, ja laukkulaukut eivät ole tarpeeksi suuri mitä tarvitsen pidemmillä raskaammilla matkoilla/päivillä. Minulla on iso rasvarengaspyörä, joten koon puute toistuu esteettisesti. Näyttää siltä, ​​että jätin lompakkoni pyöräni takaosaan. Ei toiminut minulle, mutta… laatu on kunnollinen. Ei mitään ylivertaista, mutta ei mitään hirveän mahdotonta hyväksyä. Jos tarvitset pienen laukun JA ajat pienemmällä pyörällä, tämä voi olla oikea laukku sinulle.

  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 22. Instzy -

  Kestävä ja monipuolinen

  Kestävä ja monipuolinen laukku pyöräilyyn

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 23. Brandi Shipley -

  Kallis mutta parempi kuin muut

  Tämä on varmasti hieno laukku. Onko se 90 dollarin arvoinen? Se on erittäin korkea hinta, eikä tämä ole kovin premium-laukku. Mutta olen ostanut kaksi muuta puoleen hintaan, ja ne eivät todellakaan olleet sen arvoisia, joten kuten sanonta kuuluu, saat mitä maksat! Toiset ovat maininneet, että laukut ovat ärsyttäviä, jos niitä ei käytä, ne vievät paljon tilaa. Käytän niitä työkalupusseihin! Kaikki mitä tarvitsen renkaiden vaihtoon jne., on siellä, enkä koskaan avaa niitä, ellei tarvitse niitä. Yhtäkkiä niistä on hyötyä! Joka tapauksessa TLDR, hintansa arvoinen VAIN, koska vaihtoehtoa ei todellakaan ole.

  Yksi henkilö piti tätä hyödyllisenä

  Avulias(2) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 24. HÄN -

  Hyvää asiakas

  Tämä laukku on rakennettu tukevaksi ja näyttää todella hyvältä pyörälläni

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 25. DRACO C. -

  Sopii hyvin E-pyöriin

  Upea pieni laukku sähköpyörällemme

  Avulias(1) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 26. SAKSA MARTINEZ -

  LA BOLSA ES UNA MARAVILLA, MUY ESPACIOSA Y MUY BIEN PROTEJIDA.

  + PROS: KAIKKI
  - HAITTOJA: NADA
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
 27. Federico -

  Bellissima borsa, molto resistente e spaziosa. L'unico problem è che i lacci in velcro sono troppo corti e si chiudono approssimativamente. Bisogna fare un aggiunta di velcro. Sarebbe stato meglio fare un aggancio/sgancio rapido. Però è bella. Engine X

  + PROS: Bella e capiente
  - HAITTOJA: Migliorate l'attacco alla bici
  Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • Engwe -

   Gentile Federico,
   grazie per la tua recensione positiva del prodotto. Stiamo facendo del nostro meglio per offfrire prodotti di alta qualità a prezzi kätevä.

   Erillinen tervehdys!
   Squadra englanniksi

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä
  • Engwe -

   Caro Federico,
   grazie per la tua recensione positiva e per aver condiviso con noi la tua buona vélemény. Cerchiamo di offfrire prodotti di alta qualità e esamineremo il tuo suggerimento.

   Kiitos

   Squadra englanniksi

   Avulias(0) hyödytön(0)Olet jo äänestänyt tätä

  Lisää arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  89

  Loppunut

  Lisää toivelistalleLisätty muistilistaanPoistetaan toivelista 63
  Lisää vertailuun
  Engwe Pyörän telinelaukku 17l-35l
  Engwe Pyörän telinelaukku 17l-35l

  89

  virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
  ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
  Verrata
  0
  Ostoskärry