Myyntiehdot

1. Esittely

1.1 Nämä ehdot koskevat tuotteiden myyntiä ja ostamista verkkosivustomme kautta.

1.2 Sinua pyydetään antamaan nimenomainen suostumuksesi näihin ehtoihin ennen kuin teet tilauksen verkkosivustollamme.

1.3 Tämä asiakirja ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin, joita sinulla saattaa olla kuluttajana (kuten vuoden 2013 kuluttajasopimuksia (tiedot, peruutus ja lisämaksut) tai Consumer Rights Act 2015 -lain mukaiset oikeudet).

2. Tulkinta

2.1 Näissä ehdoissa:

(a) "me" tarkoittaa tämän verkkosivuston edustajiamme, joiden tietomme on ilmoitettu kohdassa 22.1; ja

(b) "sinä" tarkoittaa asiakastamme tai mahdollista asiakasta,

        ja "meitä", "meidän" ja "sinun" tulisi tulkita vastaavasti.

3. Tilausprosessi

3.1 Tuotteiden mainonta verkkosivustollamme on pikemminkin "hoitokutsu" kuin sopimusehtoinen tarjous.

3.2 Mikään sopimus ei tule voimaan sinun ja meidän välillä, ellemme ja ennen kuin hyväksymme tilauksesi tässä osiossa 3 määritellyn menettelyn mukaisesti tai [vaihtoehtoinen tilausmenettely].

3.3 Jotta voit tehdä sopimuksen verkkosivustomme kautta tuotteiden ostamisesta meiltä, ​​sinun on suoritettava seuraavat vaiheet: sinun on lisättävä ostettavat tuotteet ostoskoriin ja siirryttävä sitten kassalle; jos olet uusi asiakas, sinun on luotava tili meille ja kirjauduttava sisään; jos olet olemassa oleva asiakas, sinun on annettava kirjautumistietosi; Kun olet kirjautunut sisään, sinun tulee valita haluamasi toimitustapa ja vahvistaa tilauksesi ja suostumuksesi tämän asiakirjan ehtoihin; sinut siirretään maksupalveluntarjoajamme verkkosivustolle ja maksupalveluntarjoajamme käsittelee maksusi; sitten lähetämme sinulle alustavan kuittauksen; ja kun olemme tarkistaneet, pystymmekö täyttämään tilauksesi, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen (jolloin tilauksestasi tulee sitova sopimus) tai vahvistamme sähköpostitse, että emme pysty täyttämään tilaustasi.

3.4 Sinulla on mahdollisuus tunnistaa ja korjata syöttövirheet ennen tilauksen tekemistä.

4. Tuotteet

4.1 Seuraavat tuotteet ovat tai voivat olla saatavilla verkkosivuillamme ajoittain: Sähköpyörät, tarvikkeet.

4.2 Saatamme ajoittain muuttaa verkkosivustollamme saatavilla olevia tuotteita, emmekä sitoudu jatkamaan minkään tietyn tuotteen tai tuotetyypin toimittamista.

5. Hinnat

5.1 Hintamme on ilmoitettu verkkosivuillamme.

5.2 Muutamme ajoittain verkkosivuillamme ilmoitettuja hintoja, mutta tämä ei vaikuta aiemmin voimaan tulleisiin sopimuksiin.

5.3 Kaikki näissä ehdoissa tai verkkosivuillamme ilmoitetut summat on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron.

5.4 On mahdollista, että verkkosivustolla olevat hinnat on ilmoitettu väärin; Näin ollen tarkistamme hinnat osana myyntimenettelyjämme, jotta oikea hinta ilmoitetaan sinulle ennen sopimuksen voimaantuloa.

5.5 Tuotteiden hinnan lisäksi saatat joutua maksamaan toimitusmaksun, joka ilmoitetaan sinulle ennen kauppasopimuksen voimaantuloa.

6. Maksut

6.1 Sinun on maksettava tilaamiesi tuotteiden hinnat kassalla.

6.2 Maksut voidaan suorittaa millä tahansa verkkosivustollamme aika ajoin määritellyllä sallitulla tavalla.

(a) PayPal ja PayPal Express / Paypal Checkout (ei tällä hetkellä saatavilla);

(b) Mastercard;

c) viisumi;

(d) American Express;

(ee) Giropay;

(f) Ihanteellinen;

(g) linkki;

6.3 Jos et maksa meille mitään näiden ehtojen mukaista erääntyvää summaa näiden ehtojen määräysten mukaisesti, voimme pidättää tilatut tuotteet ja/tai ilmoittamalla sinulle kirjallisesti milloin tahansa peruuttaa myyntisopimuksen. tuotteille.

6.4 Jos teet perusteettoman luottokortin, pankkikortin tai muun takaisinveloituksen, olet velvollinen maksamaan meille 7 päivän kuluessa kirjallisen pyyntömme päivämäärästä:

a) takaisinmaksun määrää vastaava määrä;

(b) kaikki kolmansien osapuolten kulut, jotka aiheutuvat veloituksesta (mukaan lukien pankkimme tai pankkisi, maksuprosessorimme tai kortin myöntäjän veloittamat maksut)

c) hallintomaksu 25.00 euroa sisältäen arvonlisäveron; ja

(d) kaikki kohtuulliset kustannuksemme, menetyksemme ja kulut, jotka aiheutuvat tässä kohdassa 7.4 tarkoitettujen määrien takaisinperimisestä (mukaan lukien rajoituksetta oikeudelliset palkkiot ja perintäpalkkiot),

        ja epäselvyyksien välttämiseksi, jos et tunnista tai et muista korttisi tiliotteessa tai muissa tilinpäätöksissä olevan merkinnän lähdettä ja teet sen seurauksena takaisinveloituksen, tämä on perusteeton takaisinveloitus tämän kohdan 6.4 tarkoituksiin.

7. Toimitukset

7.1 Tuotteiden toimittamiseen liittyvät politiikkamme ja menettelymme on määritelty toimituskäytäntöasiakirjassamme. Tarkat päivämäärät ja lisätietoja toimituksista saat osoitteestamme Tomitus.

7.2 Järjestämme ostamasi tuotteet toimituksen kassalla ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen.

7.3 Pyrimme kohtuullisin keinoin toimittamaan tuotteesi tilausvahvistuksessa määritettynä toimituspäivänä tai ennen sitä tai, jos tilausvahvistuksessa ei ole ilmoitettu päivämäärää, 3-11 päivän kuluessa tilausvahvistuspäivästä paikalliselle tilauksia. Pidätämme kuitenkin oikeuden toimittaa enintään 30 päivän sisällä.

7.4 Takaamme, että ellei ole poikkeuksellisia olosuhteita, kaikki tuotteiden toimitukset lähetetään 5 päivän kuluessa maksun vastaanottamisesta ja tilausvahvistuksen päivämäärästä.

8. Etäsopimukset: peruutusoikeus

8.1 Tätä kohtaa 8 sovelletaan, jos ja vain, jos tarjoudut sopimukseen kanssamme tai teet sopimuksen meidän kanssamme kuluttajana – toisin sanoen yksityishenkilönä, joka toimii kokonaan tai pääosin ammattisi, liiketoimintasi, käsityön tai ammattisi ulkopuolella. Katso 30 päivän rahat takaisin -takuu sivuiltamme 30 päivän palautus- ja hyvityskäytäntö.

8.2 Voit peruuttaa tarjouksen tehdä sopimus kanssamme verkkosivustomme kautta tai peruuttaa kanssamme verkkosivustomme kautta tehdyn sopimuksen (ilmoittamatta mitään syytä peruutuksellesi) milloin tahansa seuraavan ajanjakson aikana:

(a) alkaen tarjouksesi jättämisestä; ja

(b) päättyy 30 päivän kuluttua päivästä, jona tuotteet ovat fyysisesti hallussasi tai henkilö, jonka olet määrittänyt ottamaan ne haltuunsa (tai, jos sopimus koskee useiden tuotteiden toimittamista, erät tai kappaleet jotain, 30 päivän kuluttua siitä päivästä, jona viimeinen näistä tuotteista, eristä tai kappaleista on tullut fyysisesti haltuun tai sellaisen henkilön fyysiseen haltuun, jonka olet määrittänyt ottamaan ne haltuunsa).

8.3 Jos haluat peruuttaa sopimustarjouksen tai peruuttaa sopimuksen tässä kohdassa 8 kuvatulla tavalla, sinun on ilmoitettava meille peruuttamis- tai peruutuspäätöksestäsi (tapauksen mukaan). Voit ilmoittaa meille millä tahansa selkeällä päätöksellä. Peruutustapauksessa voit ilmoittaa meille käyttämällä peruutuslomaketta, jonka toimitamme sinulle. Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät peruuttamisoikeuden käyttämistä koskevan ilmoituksesi ennen peruutusajan umpeutumista.

8.4 Jos peruutat sopimuksen tässä kohdassa 8 kuvatulla perusteella, sinun on lähetettävä tuotteet takaisin meille (ilmoittamaamme palautusosoitteeseen) tai luovutettava ne meille tai valtuuttamamme henkilölle vastaanottamaan ne. Sinun tulee täyttää tässä kohdassa 8 tarkoitetut velvollisuutesi ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitit meille päätöksestäsi purkaa sopimus. Sinun tulee maksaa välittömät tuotteiden palautuskustannukset.

8.5 Jos peruutat tilauksen tämän kohdan 8 mukaisesti, saat täyden hyvityksen meille tilauksesta maksamastasi summasta, mukaan lukien toimituskulut sinulle, paitsi:

(a) jos valitsit toimituksen, joka maksaa enemmän kuin tarjoamamme halvin toimitus, pidätämme oikeuden pitää itsellämme valitsemasi toimitustavan ja tarjoamamme edullisimman toimitustavan välisen hintaeron. ; ja

b) sikäli kuin tässä 8 jaksossa toisin määrätään.

8.6 Jos palauttamiesi tuotteiden arvo alenee jollakin määrällä, koska käsittelet näitä tuotteita enemmän kuin on tarpeen tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi, voimme periä tämän summan sinulta takaisin sopimushintaan. Voimme periä tämän summan vähentämällä sen kaikista sinulle maksettavista hyvityksistä tai vaatia sinua maksamaan kyseisen summan suoraan meille. Käsittely, joka ylittää kaupassa kohtuudella sallitun käsittelyn, on "enemmän kuin on tarpeen tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi" näitä tarkoituksia varten.

8.7 Hyvitämme rahat samalla maksutavalla, ellei ole nimenomaisesti sovittu toisin. Missään tapauksessa palautuksesta ei aiheudu maksuja.

8.8 Ellemme ole tarjonneet noutaa tuotteita, käsittelemme sinulle tässä kohdassa 9 kuvatun peruutuksen seurauksena kuuluvan hyvityksen 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet tai ( jos aikaisemmin) sen päivän jälkeen, jona toimitat meille todisteen tuotteiden lähettämisestä takaisin. Jos emme ole lähettäneet tuotteita sinulle peruuttamisen tai peruutuksen yhteydessä tai olemme tarjonneet noutaa tuotteita, käsittelemme sinulle kuuluvan hyvityksen ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa päivästä josta meille ilmoitetaan peruuttamisesta tai peruutuksesta.

8.9 Sinulla ei ole oikeutta purkaa sopimusta tässä kohdassa 8 kuvatulla tavalla siltä osin kuin sopimus koskee:

(a) sellaisten ei-esivalmistettujen tavaroiden toimittaminen, jotka on tehty sinun henkilökohtaisen valinnan tai päätöksen perusteella, tai tavaroiden, jotka ovat selvästi henkilökohtaisia.

9. Takuut ja esitykset

9.1 Vakuutat ja vakuutat meille, että:

(a) sinulla on oikeudellinen kyky tehdä sitovia sopimuksia;

(b) sinulla on täydet valtuudet, valtuudet ja valmiudet hyväksyä nämä ehdot;

(c) kaikki tiedot, jotka annat meille tilauksesi yhteydessä, ovat oikeita, tarkkoja, täydellisiä eivätkä harhaanjohtavia; ja

(d) pystyt vastaanottamaan tuotteet näiden ehtojen ja toimituskäytäntöjemme mukaisesti.

9.2 Takaamme sinulle, että:

(a) meillä on oikeus myydä ostamasi tuotteet;

(b) sinulle myymämme tuotteet myydään ilman maksuja tai rasitteita, paitsi näissä ehdoissa määritellyin edellytyksin;

(c) voit nauttia ostamiesi tuotteiden hiljaisesta hallinnasta, paitsi näissä ehdoissa määritellyin edellytyksin;

(d) ostamasi tuotteet vastaavat mitä tahansa verkkosivustollamme julkaistua kuvausta; ja

(e) ostamasi tuotteet ovat tyydyttävää laatua.

9.3 Kaikki takuumme ja esityksemme, jotka liittyvät tuotteiden toimittamiseen, eivät muuta tai vaikuta näihin ehtoihin, toimituskäytäntöön ja palautuskäytäntöömme.

9.4 Kaikki tuotteiden toimittamiseen liittyvät takuumme ja esityksemme on määritelty näissä ehdoissa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa ja kohdan 11.1 mukaisesti kaikki muut takuut ja esitykset on nimenomaisesti suljettu pois.

10. Vastuun rajoitukset ja poissulkemiset

10.1 Näissä ehdoissa ei ole mitään:

a) rajoittaa tai sulkea pois vastuuta huolimattomuudesta johtuvasta kuolemasta tai henkilövahingosta;

(b) rajoittaa tai sulkea pois minkäänlaista vastuuta petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta;

(c) rajoittaa vastuuta millään tavalla, joka ei ole sovellettavan lain sallimaa; tai

(d) sulkea pois kaikki vastuut, joita ei voida sulkea pois sovellettavan lain mukaan,

        ja jos olet kuluttaja, nämä ehdot eivät sulje pois tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi, paitsi lain sallimissa rajoissa.

10.2 Tässä jaksossa 10 ja muualla näissä ehdoissa esitetyt vastuun rajoitukset ja poissulkemiset:

(a) joihin sovelletaan 10.1 kohtaa; ja

(b) säännellä kaikkia näiden ehtojen nojalla syntyviä tai näiden ehtojen kohteeseen liittyviä vastuita, mukaan lukien sopimuksesta, vahingonkorvauksesta (mukaan lukien huolimattomuus) ja lakisääteisen velvollisuuden rikkomisesta johtuvat vastuut, jollei nimenomaisesti toisin määrätä näissä ehdoissa.

10.3 Emme ole vastuussa sinulle vahingoista, jotka johtuvat mistään tapahtumasta tai tapahtumasta, joka ei ole kohtuullisen hallinnassamme.

10.4 Emme ole sinulle vastuussa mistään liiketoiminnan menetyksistä, mukaan lukien (rajoituksetta) voittojen, tulojen, tulojen, käytön, tuotannon, odotettavissa olevien säästöjen, liiketoiminnan, sopimusten, kaupallisten mahdollisuuksien tai liikearvon menetykset tai vahingot.

10.5 Hyväksyt sen, että meillä on intressi rajoittaa virkamiehiemme ja työntekijöidemme henkilökohtaista vastuuta, ja tämän edun perusteella tunnustat, että olemme rajoitetun vastuun yksikkö; hyväksyt, että et esitä henkilökohtaisesti vaatimuksia virkamiehillemme tai työntekijöillemme mistään tappioista, joita kärsit verkkosivuston tai näiden ehtojen yhteydessä (tämä ei tietenkään rajoita tai sulje pois rajoitetun vastuun yksikön vastuuta itse virkamiestemme ja työntekijöidemme tekojen ja laiminlyöntien vuoksi).

11. Tilauksen peruutus

11.1 Voimme peruuttaa sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti välittömästi ilmoittamalla sinulle kirjallisesti irtisanomisesta, jos:

(a) et maksa ajallaan ja kokonaisuudessaan mitään tämän sopimuksen perusteella meille kuuluvaa summaa; tai

(b) rikot sopimusta.

11.2 Voit irtisanoa sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti välittömästi ilmoittamalla meille kirjallisesti, jos rikomme sopimusta.

11.3 Voimme irtisanoa sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti ilmoittamalla sinulle kirjallisesti, jos emme pysty täyttämään sopimusta sellaisista syistä, jotka eivät ole kohtuullisen hallinnassamme, mukaan lukien rajoituksetta raaka-aineiden, komponenttien tai tuotteiden saatavuus tai sähkökatkos, kolmanteen osapuoleen vaikuttava työkiista, valtion määräykset, tulipalo, tulva, katastrofi, mellakka, terrori-isku tai sota.

12. Tilauksen peruuttamisen seuraukset

12.1 Jos näiden ehtojen mukainen sopimus puretaan kohdan 11 mukaisesti:

(a) emme enää ole velvollisia toimittamaan tuotteita, joita ei ole toimitettu peruutuspäivänä;

(b) sinulla on edelleen soveltuvin osin velvollisuus maksaa tuotteista, jotka on toimitettu peruutuspäivänä (sanotun kuitenkaan rajoittamatta oikeuttamme palauttaa tuotteet); ja

(c) kaikki muut näiden ehtojen määräykset lakkaavat olemasta voimassa, paitsi että kohdat 1.3, 6.4, 10, 15, 16, 17, 18, 19 ja 20 jäävät voimaan irtisanomisen jälkeen ja ovat voimassa toistaiseksi.

13. Laajuus

13.1 Nämä ehdot eivät muodosta tai toteuta minkään immateriaalioikeuksien luovuttamista tai lisenssiä.

13.2 Nämä ehdot eivät vaikuta meidän tai minkään kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvien palvelujen (muiden kuin toimituspalvelujen) tarjoamiseen.

14. Variaatio

14.1 Voimme ajoittain muuttaa näitä ehtoja julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme.

14.2 Näiden ehtojen muutos koskee sopimuksia, jotka on tehty milloin tahansa muutosajankohdan jälkeen, mutta se ei vaikuta ennen muutosajankohtaa tehtyihin sopimuksiin.

15. Tehtävä

15.1 Hyväksyt täten, että voimme luovuttaa, siirtää, tehdä alihankintana tai muutoin käsitellä näiden ehtojen mukaisia ​​oikeuksiamme ja/tai velvollisuuksiamme edellyttäen, että jos olet kuluttaja, tämä toimenpide ei vähennä sinua hyödyttäviä takuita näillä ehdoilla.

15.2 Et saa ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme luovuttaa, siirtää, tehdä alihankintaa tai muuten käsitellä mitään oikeuksiasi ja / tai velvoitteitasi näiden ehtojen mukaisesti.

16. Ei luopumista

16.1 Mitään näiden ehtojen mukaista sopimusehtoa ei rikota, ellei rikkomatta jättäneen osapuolen nimenomaisella kirjallisella suostumuksella ole saatu lupaa.

16.2 Mitään näiden ehtojen mukaista sopimusrikkomuksesta luopumista ei tule tulkita uusiksi tai jatkuvaksi luopumiseksi mistään muusta kyseisen ehdon rikkomisesta tai minkä tahansa muun kyseisen sopimuksen ehdon rikkomisesta.

17. Erotettavuus

17.1 Jos jokin tuomioistuin tai muu toimivaltainen viranomainen katsoo näiden ehtojen säännön olevan lainvastainen ja / tai täytäntöönpanokelvoton, muut säännökset pysyvät voimassa.

17.2 Jos näiden ehtojen lainvastainen ja / tai täytäntöönpanokelvoton määräys olisi laillinen tai täytäntöönpanokelpoinen, jos osa niistä poistettaisiin, kyseisen osan katsotaan poistetuksi ja loput määräyksestä edelleen voimassa.

18. Kolmannen osapuolen oikeudet

18.1 Näiden ehtojen mukainen sopimus on meidän ja sinun eduksi, eikä sitä ole tarkoitettu kolmannen osapuolen hyödyksi tai sen täytäntöönpanemiseksi.

18.2 Osapuolten sopimuksen mukaisten oikeuksien käyttäminen näiden ehtojen mukaisesti ei ole kolmannen osapuolen suostumusta.

19. Koko sopimus

19.1 Kohdan 10.1 mukaisesti nämä ehdot sekä toimitus- ja palautuskäytäntömme muodostavat koko sopimuksen sinun ja meidän välillämme koskien tuotteidemme myyntiä ja ostoa, ja ne korvaavat kaikki aikaisemmat sopimukset sinun ja meidän välillämme. tuotteidemme myyntiin ja ostoon liittyen.

20. Laki ja toimivalta

20.1 Näihin ehtoihin sovelletaan Hongkongin lakia ja niitä tulkitaan sen mukaisesti.

20.2 Kaikki näihin ehtoihin liittyvät kiistat ovat Hongkongin tuomioistuinten yksinomaisen lainkäyttövallan alaisia.

21. Lakisääteiset ja säännösten mukaiset tiedot

21.1 Emme jätä kopiota näistä ehdoista nimenomaisesti jokaiselle käyttäjälle tai asiakkaalle, ja jos päivitämme näitä ehtoja, versio, johon alun perin sovit, ei ole enää saatavana verkkosivustollamme. Suosittelemme, että harkitset näiden käyttöehtojen kopion tallentamista myöhempää tarvetta varten.

21.2 Nämä ehdot ovat saatavilla vain englanniksi.

22. Tietomme

22.1 
Gtwo Group Limited
RM 7B One Capital Place 18
Luard Road Wanchai HK
Hongkong 999077

22.2 Voit ottaa meihin yhteyttä:

a) postitse edellä mainittuun postiosoitteeseen;

(b) käyttämällä verkkosivustomme yhteydenottolomaketta; tai

(c) sähköpostitse käyttämällä verkkosivustollamme julkaistua sähköpostiosoitetta.

virhe:
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry