ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
RASVA RENKAAS
X 26 4 inch
Mukavampi
Deal Score+ 100
Deal Score+3
OHUET RENKAAT
24 - 28 inch
Halvempi hinta
FAT TYRE vs THIN RENKASKaksi myydyintä ebikeä!
VS
Tuntuu vakaaltaTukeva vakaa ajo
VS
MaastokäyttöTie, lumi, ranta, maasto
VS
IskunkestäväVaimentaa ylimääräistä iskua
VS
ohjattavuusNopeampi kääntyminen
VS
Ylivoimainen pitoLeveämpi maakosketus
VS
Nopea vauhtiYhteensopiva suurille nopeuksille
VS

Fat-Tire vs. Thin-Tire -vertailu

Renkaiden eritelmien ja käyttäytymisen vertailu

Sähköpyörien renkaissa on ensisijaisesti kaksi vaihtoehtoa: ohuet renkaat ja paksut renkaat. Molemmat renkaat ovat erilaisia ​​koon, huoltotarpeiden, painon, hinnan ja jopa painerajojen osalta. Näin ollen valitsemasi renkaiden tyyppi ei vaikuta ainoastaan ​​nopeuteen, vaan myös pyörän ohjattavuuteen, jousitukseen ja siihen, kuinka pitkälle voit ajaa.

Pohjimmiltaan rasvarenkaat tarjoavat melko paljon etuja ohuisiin renkaisiin verrattuna, erityisesti maastokäyttöön sekä perusturvallisuuden ja vakauden kannalta millä tahansa tiellä. Paljon suurempien putkien ja renkaiden ansiosta kaikki kolhuista tai rei'istä tulevat iskut vaimentuvat paljon paremmin, mikä tarjoaa ajajalle mukavamman kokemuksen.

Mikä on Fat Tire sähköpyörä?

Fat renkaat ovat suuria pyöränrenkaita, jotka sopivat paremmin epätasaiseen maastoajoon ja epätasaisiin teihin suuremmilla nopeuksilla. Tästä syystä maastopyörissä ja maastopyörissä on paksut renkaat. Oletetaan, että kuljet tiellä, jossa on löysää hiekkaa tai soraa, sinun olisi parempi käyttää sähköpyörässäsi rasvat renkaat.

Ne ovat edelleen suosikkeja ulkopyöräilijöiden ja innokkaiden vuorikiipeilijöiden keskuudessa, koska rasvarenkaiden sähköpyörien tasapaino on parempi ja mahdollistaa helpon ohjauksen näissä ympäristöissä. Itse asiassa ne ovat parempi vaihtoehto handsfree-ajoon.

Rasvarenkaisten sähköpyörien leveys on noin 4-5 inchja tarjoavat erinomaisen pidon, joten ne sopivat kaikentyyppisille pinnoille. Ne leikkaavat helposti rannan, mudan, kivisten pintojen ja jopa lumisten teiden läpi.

Renkaiden leveyden ansiosta pyörän paine laskee merkittävästi, mikä antaa renkaalle vakaan pidon. Sen sisällä ilmanpaine on 10 - 30 PSI. Kaikki tämä lisätty veto lisää kuljettajan vakautta ja tasapainoa, vaikka niitä onkin hieman vaikeampi polkea.

Lisäksi ei yleensä tarvitse pelätä liukastumista ajettaessa märillä rinteillä. Niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain epätasaisille tai liukkaille teille. Ne toimivat erinomaisesti myös tasaisella asfaltilla ja antavat niille yliotteen ohuisiin renkaisiin nähden.  

Sinun pitäisi kuitenkin myös tietää, että rasvaa on vaikeampi paikata liikkeellä ollessa. Toisin kuin ohuissa renkaissa, tarvitset useamman kuin yhden CO2-säiliön ilmaaksesi sen. Ihannetapauksessa tarvitset sähköpumpun käyttömukavuuden vuoksi, mutta kestää vain 2 minuuttia, jotta se saadaan taas toimimaan.

Kaiken kaikkiaan rasvarenkaat ovat käytännöllisiä ja erittäin toimivia, ja niissä on kaikki ulkoilmaseikkailut, joita voit kuvitella.   

Tällä hetkellä myydyimmät rasvarengaspyörät ovat Engwe EP-2 Pro sähköpyörä ja Engwe Engine Pro ebike.

Plussat

🔻 Rasvarenkaiset sähköpyörät sopivat erinomaisesti vuorikiipeilijöille ja off-road-matkoille

🔻 Rasvat renkaat voivat tarjota paremman iskunvaimennuksen

🔻 Niissä on tiukempi pito kuin ohuilla renkailla varustetuilla sähköpyörillä, joten ne sopivat ihanteellisesti epätasaiseen maastoon.

🔻 Rasvarenkaisilla sähköpyörillä on helpompi jarruttaa ja ohjata kuin ohuilla renkailla varustetuilla sähköpyörillä.

🔻 Rasvarenkaisilla sähköpyörillä voit ajaa pidemmän matkan kontrolloidulla nopeudella.

🔻 Rasvat renkaat ovat yleensä esteettisiä ja näyttävät kaikkialta.

🔻 Rasvarenkaiset sähköpyörät sopivat erinomaisesti kaikkiin säätyyppeihin, koska ne on suunniteltu jokasään joustavuuteen.

🔻 Rasvat renkaat pidetään yleensä turvallisempina verrattuna ohuisiin sähköpyöriin.

🔻 Rasvarenkaiden ilmanpainetta voidaan säätää vastaavasti

MIINUKSET

🔻 Rasvarenkaisten sähköpyörien ostaminen ja ylläpito on kalliimpaa kuin ohuiden renkaiden sähköpyörät, 

🔻 Rasvarengaspyörät ovat yleensä raskaita ja niitä on vaikea polkea.

🔻 Useimmat rasvarenkaat vaativat ylimääräistä huoltoa, jos niitä ei käytetä pitkään aikaan.

🔻 Rasvarenkaiden ebikes-osien löytäminen vaihtoa varten voi olla erittäin vaikeaa, koska niitä on usein vaikea saada.

🔻 Samalla pyörämitalla rasvarenkaiden pyörillä on suurempi ulkohalkaisija, joten 26 inch rasvarenkaat voivat olla liian korkeita alle 160 cm:n pituisille.

🔻 Niitä on vaikeampi korjata tien päällä.

Mikä on Thin Tire sähköpyörä?

Ohuet renkaat ovat kapeita, sileäpintaisia ​​renkaita, joita käytetään yleisesti kaupunki-maantiepyöräilyyn, kuten kilpa-ajoon ja työmatkaan. Ne tarjoavat tukevan otteen, joka mahdollistaa helpon käsittelyn, varsinkin jos olet pyöräilyn fani. Ohuet renkaat ovat aina olleet saatavilla kaikille pyörätyypeille, myös sähköpyörille. Ne tunnetaan nopeudestaan ​​sileyden ja trimmauksen ansiosta.

Ohuet renkaat ovat yleensä 1.5-2.5 inches leveydessä. Niiden pieni koko tekee niistä helpompi ajaa, koska ne ovat yleensä kevyitä. Rasvien renkaiden pelkkä koko tarkoittaa, että ne painavat enemmän kuin ohuet renkaat. Rasvat renkaat sopivat kuitenkin paremmin epätasaiseen maastoon.

Eräs iso plus ohut rengas, josta sähköpyöräilijät nauttivat, on se, että vaihteet ovat melko helppoja säätää. Myös polkeminen on hallittavampaa, varsinkin vaihteita vaihdettaessa.

Toinen etu on korkea ilmanpaine. Tosikäytössä tämä tarkoittaa, että ohuet renkaat eivät puhjeta yhtä helposti. Useimmilla ohuilla sähköpyöräilijöillä ei ole varaa viettää aikaa renkaiden korjaamiseen kiireisellä työmatkallaan, joten tämä on iso plussa.

Ohuen renkaan sähköpyörät kestävät myös yleensä pidempään kuin muuntyyppiset sähköpyöränrenkaat. Jos tarvitset sähköpyörän, joka helpottaa liikkumista kaupungissa, kannattaa harkita ohuen renkaan sähköpyörän hankkimista.

Plussat

🔻 Ohuenrenkaiset sähköpyörät ovat yleensä nopeampia, koska renkaat on suunniteltu nopeuteen.

🔻 Ne ovat yleensä edullisia massatuotannon ansiosta suosionsa seurauksena.

🔻 Sen erinomaiseen pitoon voi luottaa.

🔻 Ohuet renkaiset sähköpyörät ovat helpompia käsitellä, joten ne sopivat parhaiten uusille e-pyöräilijöille.

🔻 Ne ovat erittäin tehokkaita, erityisesti suurten etäisyyksien kattamiseksi pienellä vaivalla. 

🔻 Ne kestävät enemmän vierintävastusta kuin rasvarenkaat

🔻 Ohuiden renkaiden sähköpyörissä on vähemmän vetokierteitä, mikä helpottaa liikkumista tasaisilla pinnoilla

🔻 Renkaita ei tarvitse vaihtaa niin paljon.

🔻 Ohuenrenkaiset sähköpyörät ovat yleensä kestäviä.

MIINUKSET

🔻 Ohuet renkaat eivät ole ihanteellisia epätasaisille, epätasaisille tiepinnoille

🔻 Ne eivät sovellu vuorikiipeilyyn tai maastossa matkustamiseen

🔻 Ohuet renkaat eivät salli ylikuristusta, koska se voi aiheuttaa onnettomuuksia vilkkailla teillä.

🔻 Ohut renkaat pitää jarruttaa kevyesti hallinnan säilyttämiseksi.

🏆 Voittaja: FAT TYRE

Yhteenveto Fat-Tire vs. Thin-Tire -vertailusta

Niin hyviä kuin ohuetkin renkaat voivat joissain tapauksissa olla valittaessa renkaita nopeaan sähköpyörään, rasvarenkaat ovat erittäin suositeltavia tai jopa välttämättömiä. Heti kun sähköpyörä saavuttaa nopeuden yli 20 km/h tai jopa 45 km/h, haluat rasvarenkaiden lisää vakautta ja turvallisuuttasi. Renkaiden eritelmien ja käyttäytymisen vertailu.

Uusimmat käyttäjien arvostelut

Tarkista, mitä muut käyttäjät ajattelevat Engwe Fat-Tire sähköpyörät

 1. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Helmikuu 12, 2024 by PayHelp

  Hei David,

  Vielen Dank für Ihr Palaute! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter tuki@engwe. Net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  terveisin,
  Engwe-Tiimi

 2. ENGWE EP-2 PRO - 999

  5
  Arvosteltu Helmikuu 11, 2024 by David

  Hello eine Frage ho una engwe ep-2 pro Ich habe etwas auf dem Display berührt und leider fährt das Fahrrad jetzt nur noch 7 km/h und läuft nicht mehr. Kann mir jemand sagen, wie ich es auf die normale Anzeige zurücksetzen kann? Danke

  + PROS: 4
  - HAITTOJA: 5
 3. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Hola manuel,

  Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@engwe. Net y nuestro equipo de soporte estará encantado de proporcionarle el certificado de conformidad.

  Kiitos!
  Equipo englés

 4. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Hola Pablo,

  Sí, ofrecemos financiación con Klarna. ¡No dude en visitar nuestro sitio web y enviarnos un correo electrónico a tuki@engwe. Net si tiene alguna pregunta!

  Terveisin,
  Equipo englés

 5. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Dušan,

  Nous vous remercions d'avoir pris le temps de partager vos commentaires detaillés avec nous. Nous apprécions sincèrement vos idées et vaatlusi koskevat votre expérience avec notre vélo. Nous sommes heureux d'apprendre que, dans l'ensemble, vous trouvez que le vélo est de bonne qualité et que vous êtes satisfait de ses performances. Vos commentaires sur l'emballage, le processus d'assemblage et les conseils d'utilisation sont précieux pour nous, et nous les prendrons bizonyosement en compte pour de futures améliorations. Si vous avez d'autres kysymyksiä ou préoccupations, n'hésitez pas à nous contacter. Nous sommes là pour vous aider. Merci encore d'avoir choisi notre vélo.

  Cordialement,
  joukkue Engwe

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Huteau,

  Voici une video montrant comment rerer le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

  J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à tuki@engwe. Net si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

  terveisin,
  Équipe d'ssistance Engwe

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Pietro,

  Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

  Cordialement,
  L'équipe de support Engwe

 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Witaj Jacenty,

  Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Prosimy o kontakt za pośrednictwem e-maila na tuki@engwe. Net, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

  Pozdrowienia,
  Mikrofoni

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  3
  Arvosteltu Joulukuu 18, 2023 by jacenty

  Rowerek fajny wygodny ale nie do dźwigania na piętra. Chcącym dokonać zakupu radzę pierw zorientować się że zakupienie przekładni która jednak się zużywa to wielki problem jeśli w ogóle coś takiego jest dostępne gdziekolwiek, informacji najci na takowniedziznzej…

  + PROS: Wygodny
  - HAITTOJA: Wady konstrukcyjne, łańcuch trze o oponę SUPPORT, TO DNO.
 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  4
  Arvosteltu Marraskuussa 16, 2023 by Pietro

  Je viens de recevoir ma Engine pro 750 "melioré". Livré 8 päivää. Emballage très complet , chaque pièce est protégée. Pas de problemés majeures à le monter bien que le mode d'emploi soit inexistant (seul mauvais point). J ai un peu galéré avec le guidon mais ça marche. Le vélo est effectment lourd mais très maniable et très beau . Selle erittäin mukava, jousitus AV/AR au top avec un confort de conduite incroyable. Les freins hydrauliques avant et arrière sont un vrai plus. L éclairage est aussi très bon et les informations sur selelecteur très intuitives et complètes. Reste à valider l' autonomie en tout electrique. En un mot J adore ce vélo

  + PROS: Monté à 70%. Käsitys on vahva ja esteettinen. Puissance et confort au top avec ja erinomainen rapport qualité prix
  - HAITTOJA: Ei käyttöohjetta

Osta se jo tänään ja hanki alennettu hinta

Ostamalla suoraan verkkosivustoltamme takaat uusimman version kaikilla päivityksillä!

999 Lisää ostoskoriin

1.479 Lisää ostoskoriin

virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
6
Ostoskärry