ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡
ENGWE
EP-2 PRO
Super edullinen
Deal Score+ 128
Deal Score+ 21
ENGWE
ENGINE PRO
Edistyneet päivitykset
EP-2 PRO vs ENGINE PROKaksi myydyintä ebikeä!
VS
Rasvaiset renkaat4" x 20 rasvarengas
VS
Älykäs LCD-näyttöPerusasetuksella
VS
Väri LCD-näyttöLisäasetuksella
VS
Taka IskunvaimenninHydraulinen iskunvaimennus
VS
Hydraulinen levyjarruJarrutusjärjestelmä
VS
USB-latausporttiLataa älypuhelimesi
VS
Akun latausAkun lataus ajon aikana
VS
moottoriHuipputeho watteina
750
VS
1000 (huippu)
Akun kapasiteettiAmpeeritunteina
13
VS
16
Shimano® vaihteistoVaihteiden lukumäärä
7
VS
8
Sähkökäyttöinen toimintatilaArvioitu kilometreissä
50 - 60
VS
60 - 70
TakatelineKantavuus kilogrammoina
50
VS
110
MaksiminopeusNopeus km/h urheilutilassa
40
VS
45

Verrata Engwe EP-2 PRO kanssa Engwe ENGINE PRO

Teknisten tietojen vertailu ja arvostelut

Tunnettu merkkinä laadukkaiden ja kustannustehokkaiden sähköpolkupyörien valmistuksessa, Engwe on suosittu pyöräilijöiden ja ulkoilun harrastajien keskuudessa. Vuonna 2022, Engwe EP-2 pro ja Engwe Engine Pro nousi 10 eniten myydyn sähköpyörän joukkoon Euroopan unionissa. Vaikka ne ovat molemmat varsin kiehtovia sähköpyöriä erinomaisella hinnoittelulla, niiden välillä on eroja. Tässä on artikkeli, jossa vertaillaan niitä rinnakkain.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Paksu rengas Sähköpyörät

Molemmat ovat suosittuja fat-fire-sähköpyöriä.

 

Renkaan koko Engwe EP-2 Pro ja Engwe Engine Pro ovat molemmat 20x4 inchSiksi ne sopivat kaikenlaisille pinnoille. Sähkömoottorin käyttö rasvapyörässä lisää hauskanpitoa valtavasti – voit todella tutkia paikkoja, joissa et olisi aiemmin käynyt, ja moottorin tehostetun tehon ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia jyrkistä rinteistä. 750 W tehokkaalla harjattomalla moottorilla, molemmat Engwe EP-2 Pro ja Engwe Engine Pro voi kiivetä max. 30 asteen kaltevuus. Huomaathan, että sähköpyörän kiipeilykyky riippuu ajajan painosta ja akun tehosta, joten todellinen enimmäiskiipeilykulma voi olla erilainen.

Engwe Engine Pro on hieman nopeampi kuin EP-2 Pro, jolla on pidempi maksimikantama

Suurempi maksiminopeus, pidempi kantama ja nopeampi kiihtyvyys.

 

Hieman suurempi akun kapasiteetti Engwe Engine Pro yhdessä vahvemman moottorin kanssa, jonka huipputeho on 1000 W, saadaan aikaan suurempi maksiminopeus 5 KM/H, pidempi maksimikantama 10 KM ja hieman nopeampi kiihtyvyys. Erot eivät ole suuria, joten kuuluisa EP-2 Pro on vain hieman isoveljeään jäljessä Engine Pro.

Poljinavustimen suurin toimintasäde (KM)

🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Erot jarrujärjestelmä

Hydraulinen levyjarru vs. mekaaninen levyjarru

Engwe EP-2 Pro käyttää mekaanista levyjarrujärjestelmää ja Engwe Engine Pro käyttää hydraulista levyjarrujärjestelmää. Molemmissa järjestelmissä on samat olennaiset osat, mutta ne eroavat tekniikan osalta, jolla ne toimivat.

Mekaanisessa jarrussa vipuun kohdistettu voima siirretään yhteen tyynyistä (ei molempiin) kiristetun jarruvaijerin kautta. Hydraulisessa jarrussa vipuun kohdistuva voima siirtyy jarrusatulassa oleviin mäntiin – ja sieltä kahdelle jarrupalalle – nesteen (mineraali- tai synteettinen öljy, jarrun merkistä riippuen) kautta. Tämän nesteen aiheuttaman paineen vuoksi jarrupalat siirtyvät lopulta puristaen levyä ja siten hidastaen pyörän liikettä.

 

Märässä tai liukkaassa maastossa hydraulinen levyjarrujärjestelmä on parempi.

 

Syyt ovat:

 1. Hydraulinen levyjarru tarjoaa lineaarisemman ja progressiivisemman jarrutuksen (ainakin useimmille). Pyörät eivät lukkiudu äkillisesti, mikä vähentää putoamisriskiä ja parantaa pyörän hallintaa ja käsittelyä.
 2. Hydraulisen levyjarrun piiri on täysin suljettu ja tiiviimpi. Mekaanisissa levyjarruissa vaijeri on paljaana liitännässään jarrusatulaan. Siksi on todennäköisempää, että vesi joutuu kosketuksiin sen kanssa, pääsee piiriin ja muuttaa sen toimintaa, mikä vähentää jarrutustehoa.
 

Hydraulinen levyjarrujärjestelmä on kestävämpi ja helpompi huoltaa.

Jos sähköpyörässäsi on hydraulinen levyjarrujärjestelmä, sinun tarvitsee vain tarkistaa ja huoltaa järjestelmä kerran vuodessa. Ja mekaaninen levyjarru vaatii säännöllisiä säätöjä sen tehon ja modulaation kalibroimiseksi kiristämällä tai löysäämällä kaapelia. Koska jarrupalat kuluvat yleensä nopeammin, niiden kestävyys on rajoitetumpi kuin hydraulisten jarrujen.

 

Mekaaninen levyjarru on edullisempi

Mekaaninen levyjarrujärjestelmä on lähes puolet hydraulisen levyjarrujärjestelmän hinnasta. Se on yksi syistä miksi Engwe Ep-2 Pro on edullisempi kuin Engwe Engine Pro.

 

🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Erot Iskunvaimennusjärjestelmä

Hydraulinen iskunvaimennin vs mekaaninen iskunvaimennin

Iskunvaimennusjärjestelmä on olennainen osa maastopyöriä, ne vaimentavat ja vaimentavat iskuimpulsseja varmistaakseen mukavan ajon. Erona on mekaaninen tai hydraulinen laite.

Kuten nimestä käy ilmi, hydraulinen iskunvaimennin toimii hydrauliikan kanssa: iskunvaimentimessa oleva neste pakotetaan virtaamaan rajoitettujen ulostulojen ja venttiilijärjestelmien läpi, mikä synnyttää hydraulista vastusta ja vaimentaa kineettistä energiaa. Tämä on autoissa yleisesti käytetty jousitusjärjestelmä, koska se voi tarjota tasaisemman iskunvaimennuksen ja parantaa mukavuutta.

Kova häntä vs. täysi jousitus

Engwe Engine Pro on lukittava etuhaarukan jousitus as Engwe EP-2 Pro, ero on, Engwe EP-2 Pro on kovapyrstöinen sähköpyörä, ja Engwe Engine Pro on takajousitus.

Kovapyrstöinen sähköpyörä on tehokkaampi poljettaessa, joten se on nopeampi rinteissä ja tasaisilla poluilla. Ilman ylimääräistä jousitusjärjestelmää paino on kevyempi. Siksi Engwe EP-2 Pro on ihanteellinen sähköpyörä työmatka- ja maastoajoon.

Täysjousitettu sähköpyörä vaimentaa tärinää paremmin ja on mukavampi käyttää kuin kovapyrstöinen maastopyörä. Jos haluat käyttää pyörää usein epätasaisessa ja epätasaisessa maastossa tai jos olet kokenut maastopyöräilijä, on parempi valita Engwe Engine Pro varmistaa mukavuuden, maksimaalisen pidon ja vähentää väsymystä tiellä.

🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Erot Vaihteet ja nopeussäätö

7 vaihdetta vs 8 vaihdetta

molemmat Engwe EP-2 Pro ja Engwe Engine Pro käytä korkealaatuisia Shimano®-vaihteita, ja Engwe Engine Pro on 1 ylimääräinen vaihde. Enemmän vaihteita mahdollistavat ratsastajille hienostuneen nopeuden vaihtamiskokemuksen ja sopeutumisen kiipeilyyn, liukkaaseen maahan ja erilaisiin maastoihin.

Päivitetty moottori

Engwe Engine Pro käyttää päivitettyä moottoria, siksi kun molemmissa on 750 W tehomoottorit, Engwe Engine Pro voi saavuttaa nopeamman maksiminopeuden huipputeholla yli 1000 W. Tässä on huomioitava, että sähköpyörän maksiminopeus riippuu ajajan painosta, akun tehosta ja maastosta, joten sen saavuttama enimmäisnopeus on erilainen eri olosuhteissa.

Shimano Gears

🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Erot LCD-näyttö

Vertaa Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro siinä on edistyneempi LCD-näyttö, se on monivärinen näyttö ja koko on suurempi. Se on yksityiskohtaisempi nopeusnäytössä, joka näyttää reaaliaikaisen nopeuden, enimmäisnopeuden ja keskinopeuden. Se tukee myös erilaisten parametrien, kuten pyörän halkaisijan, nopeusrajoituksen, akun tehon, PAS-parametriasetuksen jne., asetusta.


🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Erot takaistuin

Engwe Engine Pro siinä on vahvempi takaistuin, jos kuljetat tavaroita usein sähköpyörälläsi, Engwe Engine Pro on sinulle parempi valinta.

Takakannattimen enimmäiskuorma (KG)

🏆 Voittaja: ENGINE PRO

Yhteenveto vertailusta

Engwe EP-2 Pro on kustannustehokkaampi valinta, jos ajat sillä työmatkaa ja ei niin intensiivistä maastoajoa. Engwe Engine Pro on suunniteltu sopeutumaan monimutkaisempiin ja monipuolisempiin päällysteisiin ja maastoihin, sen hydraulinen jarrujärjestelmä ja täysi jousitus tarjoavat tasaisemman ja mukavamman pyöräilykokemuksen. Myös budjetti on tärkeä tekijä. Engwe EP-2 PRO tyydyttää useimmat käyttäjät, mutta ilman budjettirajaa ENGWE ENGINE PRO tekee kaiken vain vähän paremmin ja on siksi suositeltavampi vaihtoehto.

Uusimmat käyttäjien arvostelut

Tarkista, mitä muut käyttäjät ajattelevat

 1. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Maaliskuussa 11, 2024 by PayHelp

  Hei Xandra,

  Hij wordt geleverd met een accu van 13 Ah, maar u kunt ook een accu van 16 Ah plaatsen om het vermogen te vergroten. De 16Ah-accu wordt niet bij de fiets geleverd, u kunt deze hier bestellen: https://engue.net/shop/engwe-accessories/lithium-ion-16ah-battery-for-engine-pro-16ah-version- of-ep-2-pro%ef%bc%8813ah-versie/

  Kiitos!

 2. ENGWE EP-2 PRO - 999

  4
  Arvosteltu Maaliskuussa 7, 2024 by Xandra

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd ? Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een half dag en nog niet gebruikt. Eerste indruk on mennyt!
  - HAITTOJA: Aanknop vinden on lastig.
 3. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Maaliskuussa 6, 2024 by PayHelp

  Hei Bengt,

  Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa puhelintukea. Voisitteko lähettää meille osoitteen tuki@engwe. Net ja tiimimme palaa asiaan 24 tunnin kuluessa?

  Terveisin,
  mikrofoni

 4. ENGWE EP-2 PRO - 999

  4
  Arvosteltu Maaliskuussa 6, 2024 by Bengt Myckelberg

  Tarvitsen puhelinnumeron. Täytyy tilata ohjain. Tähtäimessä oleva numero ei ole käytössä. asun ruotsissa

 5. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Arvosteltu Helmikuu 12, 2024 by PayHelp

  Hei David,

  Vielen Dank für Ihr Palaute! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter tuki@engwe. Net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  terveisin,
  Engwe-Tiimi

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Arvosteltu Maaliskuussa 6, 2024 by PayHelp

  Bonjour Limbourg,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à tuki@engwe. Net ja autamme mielellämme.

  terveisin,
  mikrofoni

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  5
  Arvosteltu Maaliskuussa 5, 2024 by Limburg Hugo

  Minulla on yksi Engine Pro, j'en suis très content, mais comme je fais le chabert avec de manière permanente, le vélo souffre énormément. J'ai déjà fait appel au service technology, j'ai rapidement reçu les pèces qu'il me fallait pour entretenir et réparer mon vélo.
  Par contre je recherche un nouvel ax de pédalier pour mon vélo et là, j'ai difficile à me faire comprendre du service après vente chinois. Je pense que j'ai une bille de roulement qui est cassée, et aimerai changer cet ax qui n'est plus au top de sa forme.

  + PROS: Solide malgré qu'il soit taipuisa. De très bons freins et une batterie suffisante pour faire des promenades de 60-75 km en mode detente ja 45-60 km en mode chabert off-road.
  - HAITTOJA: Il est lourd et ne rentre pas dans le coffre de toute les voitures.
 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Huteau,

  Voici une video montrant comment rerer le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

  J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à tuki@engwe. Net si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

  terveisin,
  Équipe d'ssistance Engwe

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Pietro,

  Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

  Cordialement,
  L'équipe de support Engwe

 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Arvosteltu Helmikuu 3, 2024 by PayHelp

  Witaj Jacenty,

  Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Prosimy o kontakt za pośrednictwem e-maila na tuki@engwe. Net, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

  Pozdrowienia,
  Mikrofoni

Osta se jo tänään ja hanki alennettu hinta

Ostamalla suoraan verkkosivustoltamme takaat uusimman version kaikilla päivityksillä!

999 Lisää ostoskoriin

1.349 Lisää ostoskoriin

virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
 • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
0
Ostoskärry