ENGWE® Euroopan unionin valtuutettu jakelija. Engwe Kauppa toivottaa sinut tervetulleeksi. ♡

Tomitus

1. Esittely

1.1 Tässä käytännössä määritämme tiedot toimitustavoista, -ajoista ja -maksuista, joita sovelletaan verkkosivustomme kautta tehtyihin tuotteidemme tilauksiin.

Varasto määränpää Toimitusaika ja kustannukset
Eurooppa Itävalta, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali (ei Azoreita), Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja (Ei Teneriffaa, Ei Las Palmasta) ja Ruotsissa 3-11 päivää
79,00 EUR
Yhdistynyt kuningaskunta Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. 3-11 päivää
99,00 EUR
* Seuraa tilaustasi osoitteessa www.17track.net vastaanotetun seurantakoodin kanssa.

1.2 Tämä käytäntö ei luo laillisesti täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia ja velvollisuuksia; pikemminkin tavanomainen käytäntömme tuotteiden toimittamisessa on mainittu tässä käytännössä.

2. Toimituskulut

2.1 Tarjoamme vakio- tai pikatoimituksen Euroopan unioniin:
Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja ja Ruotsi . Mitä tulee vakiotoimitustapaan, toimituskulut ovat 129,00 €;

2.1 Tarjoamme vakio- tai pikatoimituksen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan:
Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. Mitä tulee vakiotoimitustapaan, toimituskulut ovat 129,00 €;

3. Toimitusaika (menetelmät ja ajanjaksot)

3.1 Menetelmät, joita käytämme tuotteidemme toimittamiseen, ja aikajaksot, joiden kuluessa toimitus yleensä suoritetaan, ovat seuraavat:

(a) jos toimitusosoitteesi on Euroopan unionin mantereella, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme, ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 3-11 arkipäivää, ansaitsemallamme 30 päivän oikeutemme, ellei toisin ole selvästi mainittu;

(b) jos toimitusosoitteesi on Yhdistyneen kuningaskunnan mantereella, voit valita tai käyttää vain esivalittua toimitustapaamme, ja tyypillinen toimitusaika tällä menetelmällä on 3-11 arkipäivää, ansaitsemallamme 30 päivän oikeutemme, ellei toisin ole selvästi mainittu;

3.2 Jos teet tilauksesi työpäivänä klo 1 GMT/BST mennessä, nämä ajanjaksot alkavat kyseisen päivän työajan päättymisestä; jos teet tilauksesi klo 1 GMT/BST jälkeen työpäivänä tai vapaapäivänä, nämä ajanjaksot alkavat seuraavan työpäivän aukioloajan päättymisestä.

3.3 Tässä osiossa 3 määritellyt toimitusajat ovat vain ohjeellisia, ja vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat toimituksen ajoissa, emme takaa toimitusta ennen mainitun ajanjakson päättymistä.

3.4 Saatamme suorittaa petostentorjuntatarkastuksia ennen tuotteen lähettämistä, ja nämä tarkastukset voivat viivästyttää toimitustasi. Jos toimitus todennäköisesti viivästyy petostarkastusten vuoksi, ilmoitamme sinulle.

4. Maantieteelliset rajoitukset

4.1 Pystymme yleensä toimittamaan seuraaviin maihin ja alueisiin: Euroopan unioni ja Iso-Britannia. Emme voi tarjota toimitusta Belgiaan ja saarimaihin ja -alueisiin, mukaan lukien; Malta, Kypros, Britannian merentakaiset alueet, Teneriffa, Las Palmas ja Azorit.

3.2 Saatamme ajoittain sopia tuotteiden toimittamisesta muille maille ja alueille.

5. Toimituksen seuranta

5.1 Toimitusseuranta on saatavilla kaikille tuotteidemme tilauksille.

5.2 Seurataksesi toimitustasi syötä tilausnumerosi (joka löytyy tilausvahvistussähköpostistasi) toimituspalveluntarjoajamme verkkosivustolle täällä: https://www.17track.net/.

6. Kuitti ja allekirjoitus

6.1 Kaikki toimitukset on vastaanotettava henkilökohtaisesti toimitusosoitteeseen ja allekirjoitettava.

6.2 Kuljetuspalveluntarjoajamme ilmoittaa sinulle etukäteen allekirjoitusta vaativan toimituksen yrittämisestä.

7. Lisätoimitukset

7.1 Jos ensimmäinen toimitusyritys epäonnistuu, toimituspalvelun tarjoajamme yrittää vielä vähintään yhden yrityksen toimittaa tilauksesi tuotteet.

8. Kokoelma

8.1 Jos tuotteesi jää toimittamatta siitä huolimatta, että kuljetuspalveluntarjoajamme yrittää toimittaa ne vielä vähintään 1 kertaa, toimituspalveluntarjoaja jättää osoitteeseesi kortin, jossa on ohjeet tuotteiden noutoon, mukaan lukien noudon aikaraja.

9. Toimitusongelmat

9.1 Jos sinulla on toimituksen kanssa ongelmia, ota meihin yhteyttä verkkosivuillamme julkaisemillamme yhteystiedoilla tai ilmoita sinulle muutoin.

9.2 Jos toimituspalveluntarjoajamme ei pysty toimittamaan tuotteitasi ja vika on sinun syytäsi, etkä nouda tuotteitasi toimituspalveluntarjoajaltamme asianmukaisessa määräajassa, voimme sopia tuotteiden uudelleentoimituksen järjestämisestä. ; Pidätämme kuitenkin oikeuden veloittaa sinulta uudelleentoimituksen todelliset kustannukset (vaikka alkuperäinen toimitus olisi ollut ilmainen).

9.3 Alla on ohjeellinen luettelo tilanteista, joissa toimituksen epäonnistuminen on sinun syytäsi:

(a) annoit väärän tai puuttuvan osoitteen/puhelinnumeron toimitusta varten;

(b) annetussa toimitusosoitteessa on virhe;

c) toimitusosoite ei ole kohtuullisesti saatavilla;

d) toimitusosoitetta ei voida saavuttaa turvallisesti;

e) jos henkilökohtaista vastaanottoa ei vaadita, ei ole helppoa ja turvallista tapaa jättää tuotteita toimitusosoitteeseen eikä käytettävissä ole henkilöä, joka vastaanottaisi toimituksen; tai

f) jos vaaditaan henkilökohtainen vastaanotto, toimitusosoitteessa ei ole henkilöä, joka hyväksyisi toimituksen ja antaisi allekirjoituksen.

virhe: Oho! Ei varastamista. Ota yhteyttä saadaksesi luvan.
ENGWE Verkkokauppa | Osta EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Vertaa kohteita
  • Kaikki yhteensä (0)
Verrata
6
Ostoskärry